VISURI LA CHEIE 10 noiembrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Povestea cutremurătoare a celor trei copii pentru care dușul este un simplu lighean: ”Nu ne lipsește nimic, doar mami!”

O nouă ediție a emisiunii ”Visuri la cheie” vine cu o poveste emoționantă, care ne face să fim mult mai fericiți cu viața pe care o avem.

10 nov. 2021, 16:13
VISURI LA CHEIE 10 noiembrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Povestea cutremurătoare a celor trei copii pentru care dușul este un simplu lighean: ”Nu ne lipsește nimic, doar mami!”

VISURI LA CHEIE 10 noiembrie 2021. În episodul de astăzi este vorba de trei copii care dorm în același pat, care nu au baie în casă și pentru care dușul înseamnă un lighean. Aceștia spun însă că nu le lipsește nimic! Asta pentru că viața le-a răpit cel mai de preț om: mama.

VISURI LA CHEIE 10 noiembrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV

„Singurul lucru care îmi lipsește e mami. Atât. Nu cred că-mi lipsește altceva. Viața merge înainte – tati ne-a învățat: dacă urci pe scară și se rupe, trebuie să o repari”, sunt cuvintele unui copil de 14 ani pentru care orice greutate în viața nu se compară cu durerea pe care a simțit-o. Întreaga poveste diseară, de la 20:30, la Visuri la cheie.

Familia Anton locuiește în Vâlcea, iar cei trei copii au rămas cu o durere cumplită în suflet: mama lor a încetat din viața chiar sub privirile lor. De atunci, tatăl este cel care a învățat să le fie aproape și să-și mascheze propria suferință, ca să le dea putere: „Cât ne-a fost dat să fim împreună, am fost foarte fericiți.. săraci, dar fericiți…”.

Părintele îndurerat s-a apucat să construiască o locuință pentru familia lui, iar tot ce a reușit să facă a fost, în timp, pe propriile puteri: „Ce am făcut eu acolo a durat aproape 4 ani, nu ai cum să crești 3 copii și să și construiești”, va povesti tatăl care a renunțat să mai facă ceva la casă, după ce soția lui s-a stins și a fost nevoit să-i crească singur pe cei mici.

Citește și: VISURI LA CHEIE LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 13 octombrie 2021. Povestea emoționantă a copiilor care au fugit din calea mamei lor: „Am plâns de două ori de bucurie”
 

Viața lor va lua cu totul altă turnură în această seară când Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alina Vîlcu și Alex Gavrilescu le vor trece pragul casei. Echipa Visuri la cheie a fost impresionată de energia acestei familii care, dincolo de toate problemele, nu a uitat să zâmbească – întreagă poveste în această seară, de la 20:30.

Citește și: VISURI LA CHEIE 3 noiembrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Povestea cutremurătoare a Sarei: Am înțeles devreme că, pentru mama mea, copilul era alcoolul!