Visuri la cheie 2 decembrie 2020 LIVE VIDEO STREAM PROTV. Povestea tristă a unei mame

Povestea unei mame care și-a adus copilul pe lume cu riscul vieții, dezvăluită la Visuri la cheie miercuri seară.

02 dec. 2020, 16:40
Visuri la cheie 2 decembrie 2020 LIVE VIDEO STREAM PROTV. Povestea tristă a unei mame

Visuri la cheie 2 decembrie 2020 LIVE VIDEO. Pe Mariana o vom cunoaște cu toții diseară, de la 20:30, la Visuri la cheie. Povestea ei, deși una tristă și cu multe încercări, este o lecție de curaj, perseverență și optimism.

Visuri la cheie LIVE VIDEO

Felul în care această mamă privește viața demonstrează cât este de important să ne bucurăm de lucrurile mici, dar care ne aduc fericire și ne împlinesc.

„Cred că dacă eram sănătoasă nu eram atât de fericită, cât sunt astăzi. Eu trăiesc fiecare clipă la maxim, ca și când mâine n-ar mai exista, pentru că în cazul meu e posibil ca mâine să nu mai fie”, va spune Mariana.

Visuri la cheie 2 decembrie 2020Visuri la cheie 2 decembrie 2020 LIVE VIDEO. Fiecare efort pe care îl depune o poate lăsa fără respirație, iar riscul să aducă un copil pe lume cu prețul propriei vieți a fost foarte mare, așa cum va spune chiar medicul ei: „Mariana și-a riscat viața rămânând însărcinată. Mai ales ținând cont că ea a fost operată pe inimă de două ori”.

VISURI LA CHEIE. Povestea emoţionantă a fetiţei care nu mai vrea să ţină jucăriile în sac

„Mi-am adus aminte de o perioadă din viața mea în care nu conta nimic altceva, decât să am un copil. Și știu cum e sentimentul că trebuie să porți durerea asta de a nu avea un copil. Nu te simți împlinit, nu ești complet”, va spune Cristina Joia.

Echipa Visuri la cheie a fost impresionată de povestea ei, iar arhitecții sunt gata să-i ofere bucuria unei renovări de vis, în această seară, de la 20:30, la Visuri la cheie.

Visuri la cheie este un show extrem de emoționant, care le aduce românilor inspirație, bucurie, lacrimi de fericire și motive să creadă cu tărie că dorințele pot deveni realitate cu ajutorul oamenilor.

Echipa emisiunii porneşte la drum în fiecare an pentru a cunoaște oameni deosebiți, care luptă mereu pentru a rămane uniți și care în ciuda greutăţilor vieţii nu au renunțat nicio clipă la visurile lor.

Cărămidă cu cărămida, echipa construiește speranță pentru familiile care nu au renunțat să lupte și, astfel, au ocazia să le apară autocarul în fața căminului. Emisiunea ne arată transformările pe care unii dintre cei mai buni arhitecți le fac si primim adevărate lecții de design de la echipa care reușește să transforme locuințele acestor oameni în.. acasă.

Dragoș Bucur, împreună cu designerul Cristina Joia și arhitecții Alina Vîlcu, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu sunt pregătiți să le aduca românilor in aceasta toamna un nou sezon cu povești de viață impresionante, transformări spectaculoase ale locuințelor acestora, startul celei mai importante schimbări din viata lor.


loading...