VISURI LA CHEIE 2020 LIVE VIDEO PRO TV, caz emoţionant: „Această pădure este blestemată pentru că mi l-a luat pe tati”

VISURI LA CHEIE 2020 LIVE VIDEO PRO TV: Miercuri, 9 septembrie 200, de la 20:30, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi ajung în Călărași, unde vor cunoaște familia Lefter. 

RomaniaTV.net
09 sept. 2020, 20:14

UPDATE: După ce a trăit 20 de ani într-o bojdeucă de la marginea pădurii, Mădălina Lefter a început o nouă viață în casa pe care a schițat-o cu răposatul ei soț. Copiii ei sunt mai fericiți ca niciodată.

Vezi în VIDEO-ul de mai sus cum au reacționat când și-au văzut camerele!

VISURI LA CHEIE 2020 LIVE VIDEO PRO TV: Durerea unor copii care rămân în doar câteva minute fără tatăl lor nu poate fi stinsă de nicio bucurie. Totuși, echipa Visuri la cheie va aduce speranță în sufletele unor oameni a căror viață s-a schimbat radical. 

VISURI LA CHEIE 2020 LIVE VIDEO PRO TV: 

Cu o viață modestă, dar plină de iubire familia a trăit înconjurată de natură și de animale datorită tatălui, care era pădurar. După ce bărbatul a rămas fără suflare, acești oameni au fost nevoiți să părăsească locuința din inima pădurii, înainte să poată să-și șteargă lacrimile. Locul pe care ei îl numeau „acasă” nu le mai aparține, acum îi revine noului pădurar. 

Această pădure este blestemată pentru că mi l-a luat pe tati” – sunt cuvintele băiatului care are doar 13 ani și al cărui destin s-a schimbat cât ai clipi. „Când am ajuns acolo, am pus mâna pe el și nu mai trăia. Asta mi-a pus capăt copilăriei”, povestește îndurerată sora lui cea mare. 

Arhitecții sunt pregătiți să treacă la treabă și să le ofere o rază de bucurie și câteva zâmbete de care au mare nevoie. După ce familia va pleca în vacanță, Cristina, Laura și Omid vor avea sarcini suplimentare decât cele cu care ne-au obișnuit. Nu se vor ocupa doar de casă, ci și de… animale. Vor fi nevoiți să aibă grijă de vaci, cai, multe păsări, dar și câteva oi.. de  camerun. „Până să intrăm în rolul de arhitecți și designeri, trebuie mai întâit să ieșim din rolul de grăjdari”, va spune Omid.

Programul arhitecților va fi foarte încărcat, iar miercuri, de la 20:30 vedem cum se vor descurca. De asemenea, Dragoș Bucur nu scapă nici el de responsabilități, dar își va duce și.. ajutoare. Pe cine? Vedem în premiera noului sezon.

Visuri la cheie revine la ProTV. Cazul care l-a marcat pe Dragoș Bucur: „Ai nevoie de foarte multă putere”

În această seară, la ora 20.30, începe al 7-lea sezon din „Visuri la cheie”. Dragoș Bucur a venit miercuri dimineață în platoul Știrilor ProTV și ne-a povestit ce vom vedea în următoarele ediții ale emisiunii.

– Dragoș, spune-ne ce o să vedem?

– Editorul emisiunii spune că este cel mai tare sezon „Visuri la cheie”. A văzut primele patru sau cinci ediții și zice că sunt cele mai tari. În seara asta e o emisiune care mi-e foarte apropiată de suflet, o familie care a trecut printr-o serie de situații destul de complicate, dar vă spun partea bună. E un băiat de 12 ani care face niște torturi extraordinare, o puștoaică de 14 ani care repară motoare de tractoare și o mamă care a trăit în ultimul timp în pădure, fiind soția pădurarului care s-a stins de curând.

– Mi-a șoptit cineva că voi ați fost mai mult decât arhitecți în acest proiect.

– Sunt convins că nu mă iubesc foarte mult colegii mei pentru ce le-am făcut în această emisiune – i-am rugat să aibă grijă de animalele din fermă. Cred că i-am transpus în emisiunea „Ferma”. Au hrănit vaci, oi, capre găini. Cel puțin doi dintre ei sigur îmi poartă pică.

– Din cine este formată echipa din acest sezon?

– Avem două echipe în acest sezon. Eu și Cristina Joia suntem în ambele echipe și, alternativ, îi avem pe Omid, Laura și Alina.

– Știm că aveți termene scurte pentru predarea caselor renovate. Cum reușiți să faceți față acum? Ținând cont că aproximativ trei luni au fost sistate filmările, din motive evidente.

– Avem o echipă de vis. Arhitecții lucrează într-un ritm amețitor, constructorii la fel. De aia mă și întreabă lumea dacă emisiunea e pe bune. Da, e pe bune, numai că avem o echipă mare și profesionistă. Pentru situația prin care a trecut toată țara, cu perioada aia de lockdown, noi am avut un oarecare noroc, care ține tot dintr-un soi de profesionalism. Am început puțin mai devreme și ne-am asigurat o perioadă de back-up, de care ne folosim acum să fim în stare să terminăm toate edițiile pentru anul acesta.

– Cum gestionați partea emoțională?

– Este o întrebare cu un răspuns destul de dificil. Nu poți să gestionezi, pentru că nu știi niciodată pe cine o să cunoști. Și poveștile sunt atât de diferite și de emoționante, că nu se poate să nu te atingă. Partea bună pe care o iau eu din aceste întâlniri este că fiecare familie în parte și fiecare om pe care îl cunosc în emisiunea asta poate deveni un exemplu pozitiv pentru restul oamenilor care privesc. Am cunoscut o doamnă care, cu șase copii, a reușit să plece de acasă de lângă un soț abuziv. Și-a luat efectiv cei șase copii, le-a luat ghiozdanele și a plecat unde a văzut cu ochii. Ai nevoie de foarte multă putere.

– Ce îți vine în minte acum când te gândești la familiile pe care le-ai cunoscut anul acesta?

– Niște exemple pozitive. Cred că e nevoie de tipul acesta de oameni, mai expuși în media. Cred că ar trebui să ne concentrăm atenția și către acest tip de oameni.

– Ai observat că se implică mai mult comunitatea după ce povestea respectivă apare la televizor?

– Da, și este un lucru foarte bun. Partea bună este că, după ce noi plecăm, aproape de fiecare dată comunitatea rămâne și susține familiile respective. De la operații pe inimă, făcute ulterior unor oameni din cadrul emisiunii, până la construcții, bani de traiul zilnic, ș.a.m.d.

– Cât de greu vă este să alegeți din toate cazurile astea cu probleme?

– Întotdeauna va fi o familie care are nevoie de ajutor mai mult decât cea dinainte. Nu ăsta este criteriul principal: care este cea mai săracă familie sau cea cu cele mai multe probleme. E o combinație de probleme și posibilitatea ca aceste familii să devină un exemplu și să dea puțină energie pozitivă și încredere celor care văd emisiunea.