Visuri la cheie 25 noiembrie 2020 LIVE VIDEO STREAM PROTV. Povestea unei familii care a trecut prin Infern

O familie care a trecut prin toate necazurile pământului trăiește Visuri la cheie. Aflăm ce puteri miraculoase descoperă pentru a putea merge mai departe.

25 nov. 2020, 12:04
Visuri la cheie 25 noiembrie 2020 LIVE VIDEO STREAM PROTV. Povestea unei familii care a trecut prin Infern

Visuri la cheie 25 noiembrie 2020. Handicap, infarct, tumoră, accident grav de mașină. Unii oameni sunt nevoiți să treacă prin toate, în decurs de câțiva ani. Miercuri seară, la „Visuri la cheie”, aflăm câte necazuri poate îndura o singură familie și ce puteri miraculoase descoperă pentru a putea merge mai departe.

VISURI LA CHEIE. Povestea emoţionantă a fetiţei care nu mai vrea să ţină jucăriile în sac

Există oare cuvinte potrivite pentru a-ți exprima compasiunea pentru suferința prin care vezi că trece cel de lângă tine?! Anumite povești pe care le auzim pare că sunt o interpretare a unui scenariu trist, dur care lovește cu fiecare cuvânt adăugat. Miercuri, de la 20:30, vom cunoaște la Visuri la cheie povestea unei familii care a îndurat multe necazuri.

Visuri la cheie 25 noiembrie 2020. Mama, Luminița, este o femeie cu handicap, care s-a îmbolnăvit de copil de poliomielită, afecțiune care poate provoca paralizie. Acum, se deplasează pe distanțe lungi doar cu ajutorul cârjelor. Este o boală care nu te lasă să te bucuri de viață așa cum se cuvine.

Dar când duci o astfel de povară pe umeri, să afli că unul dintre copiii tăi este în pericol de moarte, îți trebuie o forță extraordinară să fii sprijin! Dar cum să faci asta când sprijinul tău sunt cele două cârje care te ajută să mergi?!

„A venit lovitura cea mai mare a vieții mele: momentul când am aflat că băiatul meu are o tumoră. Tot ce am trăit eu înainte ca și copil bolnav, toate răutățile pe care le-am întâlnit sunt nimic față de spaima de a trăi momente în care copilul îți este în pericol de moarte și tu nu ai ce să faci!”, va povesti, printre lacrimi, Luminița.
Visuri la cheie 25 noiembrie 2020

Întrebat cum gestioneazi partea emoțională, Dragoș Bucur  a răspuns: „Este o întrebare cu un răspuns destul de dificil. Nu poți să gestionezi, pentru că nu știi niciodată pe cine o să cunoști. Și poveștile sunt atât de diferite și de emoționante, că nu se poate să nu te atingă. Partea bună pe care o iau eu din aceste întâlniri este că fiecare familie în parte și fiecare om pe care îl cunosc în emisiunea asta poate deveni un exemplu pozitiv pentru restul oamenilor care privesc. Am cunoscut o doamnă care, cu șase copii, a reușit să plece de acasă de lângă un soț abuziv. Și-a luat efectiv cei șase copii, le-a luat ghiozdanele și a plecat unde a văzut cu ochii. Ai nevoie de foarte multă putere”.


loading...