VISURI LA CHEIE 19 noiembrie LIVE VIDEO. Doi copii au rămas fără părinţi: mama a fost înjunghiată, iar tatăl este suspectul!

VISURI LA CHEIE. Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu ajung, pentru emisiunea de miercuri, 20 noiembrie, în Călimănești, unde vor aduce un strop de lumină în familia Vasilescu. Mihai (10 ani) și Maria (4 ani) sunt crescuți de bunici.

19 nov. 2019, 12:43
VISURI LA CHEIE 19 noiembrie LIVE VIDEO. Doi copii au rămas fără părinţi: mama a fost înjunghiată, iar tatăl este suspectul!

VISURI LA CHEIE. Mama celor doi copii a murit în urmă cu un an, după ce a fost injunghiată în propria casă. Şocant, chiar tatăl micuţilor este principalul suspect! „Simțeam că ceva este în neregulă”, povestește bunica copiilor, cea care și-a găsit fiica fără suflare.

VISURI LA CHEIE. Povestea INCREDIBILĂ a lui Raul Furdui! A trecut prin 27 de operaţii după ce s-a născut fără nas

VISURI LA CHEIE. Echipa Visuri la cheie a încercat să le aducă bucuria pe chipuri celor doi copii și, prin elementele decorative din casă, să le reamintească de bucuria copilăriei.

VISURI LA CHEIE. Astfel, casa veche cu acoperișul prin care se vede cerul și cu multe fisuri lăsate de timp nu a fost cea mai mare provocare pentru arhitecti. Alina, Cristina și Valentin au trebuit să transforme locuința care practic le-a răpit mama celor doi copii într-un nou cămin care să le ofere speranță și să le amintească de clipele frumoase trăite în familie.

VISURI LA CHEIE. Cum arată ACUM casa Isabelei, fetiţa abandonată de mamă şi crescută de bunicul de 80 de ani FOTO ŞI VIDEO

VISURI LA CHEIE. Dragoș Bucur, împreună cu designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu ne așteaptă miercuri, de la 20:30, cu o nouă ediție VISURI LA CHEIE.