VISURI LA CHEIE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV 20 octombrie 2021: Un erou care a salvat multe vieţi a pierdut propria luptă, poveste cutremurătoare

Bărbatul lucra ca pompier și paramedic SMURD și misiunea lui a fost să-i salveze pe oameni. Și-a găsit doza de aer după fiecare incendiu, însă a rămas fără respirație pe patul de spital, în plină pandemie. 

20 oct. 2021, 15:55
VISURI LA CHEIE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV 20 octombrie 2021: Un erou care a salvat multe vieţi a pierdut propria luptă, poveste cutremurătoare

VISURI LA CHEIE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV 20 octombrie 2021. Eroii nu mor niciodată, fiindcă rămân în amintirea oamenilor recunoscători. Familiile le simt lipsa și nu pot umple cu nimic golul creat de dispariția lor. La „Visuri la cheie” cinstim memoria unui om care și-a dedicat viața celor din jur și a pus-o pe a lui pe locul doi.

„Orice vârstă ai avea, când îți pierzi un părinte, tot orfan ești”, sunt cuvintele lui Cosmin – un tânăr de 18 ani pe care îl vom cunoaște diseară, de la 20:30, la Visuri la cheie. Trăiește alături de mama și sora sa. În urmă cu aproape un an erau modelul unei familii împlinte, însă viața le-a răpit eroul, pe tata.

Bărbatul lucra ca pompier și paramedic SMURD și misiunea lui a fost să-i salveze pe oameni. Și-a găsit doza de aer după fiecare incendiu, însă a rămas fără respirație pe patul de spital, în plină pandemie.

Adela Pârvu s-a căsătorit a doua oară. Fostul designer de la Visuri la cheie: „Proaspăt căsătoriți”

„A fost un șoc, eu am suferit într-un stadiu în care n-am putut vorbi”, va spune Cosmin. „Atât timp cât există amintirile este oarecum fals să crezi că timpul vindecă. Îți trebuie doar o secundă să-ți aduci aminte și să te întorci în acele momente fericite și tot într-o secundă îți amintești cum l-ai pierdut”, va spune Andra Marinescu, emoționată până la lacrimi de povestea care îi amintește de o perioadă întunecată din viața ei.

Resursele financiare ale familiei pe care o vom cunoaște la Visuri la cheie s-au dus pe operațiile Ralucăi – fata cea mare, care s-a născut cu probleme de sănătate. Mama a renunțat la locul de muncă pentru a avea grijă de ea, iar singurul care susținea familia era tatăl. După nenorocirea care s-a abătut asupra familiei, echipa Visuri la cheie ajunge în Vâlcea, unde le va da speranța unui viitor mai bun, într-o locuință renovată în care își pot continua drumul fără grija problemelor din casă.

VISURI LA CHEIE LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 13 octombrie 2021. Povestea emoționantă a copiilor care au fugit din calea mamei lor: „Am plâns de două ori de bucurie”
Nu ratați miercuri, de la 20:30, o poveste care reflectă realitatea multor familii, oameni cărora le-au fost răpiți cei dragi de lângă ei, persoane care au luptat o viață și s-au stins conectați la aparatele care nu mai fac față să salveze vieți.

VISURI LA CHEIE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV 20 octombrie 2021. Povestea copiilor care au trăit un coșmar alături de mama lor i-a impresionat aseară pe telespectatori.

Dragoș Bucur și echipa Visuri la cheie au reușit să le schimbe viața, după ce le-au construit și amenajat o casă de la zero. „Când stăteam la mama, mă rugam la Dumnezeu să facă o minune și să avem casa noastră, să stăm liniștiți. Acum nu cred că poate să mă mai doboare nimic, am toate condițiile să pot să merg înainte, nimic nu mă mai trage înapoi”, a povestit fata cea mare.

„Țineți minte: când o să vi se pară foarte greu, periculos și aproape imposibil – căutați soluția! Pentru că voi păreți o familie care întodeauna reușește să găsească soluția”, a transmis Dragoș Bucur familiei.

Visuri la cheie a fost lider de miercuri seară, în intervalul 20:27 – 22:33, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.9 puncte de rating și 23.4% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.8 puncte de rating și 18.1% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, emisiunea a avut 7.7 puncte de audiență și 22.4% share. La nivel național, peste 1.5 milioane de românii se uitau la Visuri la cheie.