Viţa de Vie, în turneu naţional cu proiectul „Acustic”

Trupa Viţa de Vie pleacă în turneu cu proiectul "Acustic", un spectacol care celebrează 15 ani de activitate a formaţiei româneşti.

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 15:14
Viţa de Vie, în turneu naţional cu proiectul „Acustic”

„Viţa de vie Acustic” este acelaşi concert inedit care a înregistrat un succes imens încă de la prima reprezentaţie, susţinută cu casa închisă pe scena Operei Naţionale Bucureşti. Concertul urmează să fie prezentat în 12 dintre cele mai importante oraşe ale ţării, informează un comunicat.

Turneul „Viţa de Vie Acustic” va debuta pe 30 octombrie, la Centrul Cultural Reduta din Braşov, şi se va încheia în luna decembrie la Bucureşti, cu un spectacol incendiar de la care nu vor lipsi cei mai dragi prieteni şi colegi ai formaţiei din industria muzicală românească.

În concertele din ţară, fanii Viţa de Vie pot asculta varianta acustică a unor piese precum „Visele”, „Vinolamine”, „Liber”, Basul şi cu toba mare”, „Ce contează” şi „Praf de stele”.

Oraşele de pe harta turneului Viţa de Vie sunt: Sibiu (3 noiembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Oradea (5 noiembrie, Teatrul de Stat), Cluj (6 noiembrie, Casa de Cultură a Studenţilor), Iaşi (15 noiembrie, Casa de Cultură a Studenţilor), Suceava (16 noiembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Bacău (19 noiembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Galaţi (21 noiembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Târgu-Mureş (24 noiembrie, Palatul Culturii), Constanţa (1 decembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Craiova (10 decembrie, Teatrul Naţional „Marin Sorescu”), Bucureşti (20 decembrie, Turbohalle).

Începând de luni, biletele pentru concertele din cadrul turneului „Viţa de vie Acustic” pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, de la casele de bilete ale sălilor de spectacol din fiecare oraş şi online, prin www.eventim.ro, preţurile acestora fiind variabile în funcţie de locaţie.