Vitali Klitschko, primarul Kievului, divorţează după 25 de ani de căsnicie: „Aceasta este dorinţa ambelor părţi”

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, 51 de ani, a dezvăluit că el și soția sa, Natalia, 49 de ani, au decis să divorțeze, după 25 de ani de căsătorie.

15 aug. 2022, 15:26
Vitali Klitschko, primarul Kievului, divorţează după 25 de ani de căsnicie: „Aceasta este dorinţa ambelor părţi”

Zvonurile că Vitali și Natalia Klitschko nu mai sunt împreună au apărut de mai mult timp, însă ele au fost confirmate abia acum de către fostul mare pugilist ucrainean, informează Ukrainska Pravda.

Vitali Klitschko a precizat că el și soția sa trăiesc de mult timp în țări diferite.

„Mulți ani – interese diferite, vieți diferite. Deja am decis să oficializăm (n.r. – divorțul). Aceasta este dorința ambelor părți. Avem o relație bună, ne respectăm, copiii sunt mari, iar viața continuă”, a declarat, într-un interviu pentru Babel, Vitali Klitschko.

Întrebat dacă inima lui este acum liberă, Vitali Klitschko a răspuns: „Este ocupată cu Kievul. Cum să nu te iubesc, Kievul meu?”.

Vitali și Natalia Klitschko s-au căsătorit pe 26 aprilie 1997. Ei au împreună trei copii, doi băieți și o fată.

Citeşte şi: Ciprian Marica se revoltă împotriva autorităţilor din Constanţa, după ce a investit o avere într-o plajă din Mamaia: „Toată lumea îşi face nevoile în mare, găsiţi o soluţie!” VIDEO

Natalia Klitschko, 49 de ani, e o cunoscută cântăreață. De asemenea, Natalia e compozitoare, profesoară de yoga, actriță și persoană de televiziune.

Ca artistă, cel mai mare succes l-a avut odată cu lansarea albumului „Naked Soul”, ce a devenit cunoscut aproape pe întregul mapamond, scrie Libertatea.

Vitali Klitschko, 51 de ani, este primar al orașului Kiev din 2014. Originar din Ucraina, acesta a trăit până în 2014 în Germania. Ca boxer profesionist a devenit campion WBC la categoria grea în 2012.

Vitali Klitschko s-a retras din box având în palmares 45 de victorii, dintre care 41 prin K.O., si 2 înfrângeri, la profesioniști.

Citeşte şi: O nouă pierdere dureroasă pentru fanii serialului „Beverly Hills 90210”