Viviana Sposub, despre fetițele Andreei Bălan: O să fiu mama vitregă, nu trebuie să mă chinui eu

Viviana Sposub și fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, trăiesc o poveste frumoasă de iubire. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul filmărilor emisiunii ”Ferma” și nu s-au ferit să își arate dragostea.

24 nov. 2020, 18:37
Viviana Sposub, despre fetițele Andreei Bălan: O să fiu mama vitregă, nu trebuie să mă chinui eu

Viviana Sposub este încă competiția Ferma, deși George Burcea a părăsit echipa de ceva timp. Vedeta de la Pro Tv a făcut dezvăluiri incredibile în timpul unei provocări date de prezentatoarea emisiunii. Aceasta a trebuit să vorbească 10 minute cu un buștean ca și cum ar fi vorbit cu iubitul său.

Citește și: George Burcea, dezvăluiri despre Viviana Sposub: „Mi-a fost destul de greu fără ea”

În timpul provocării aceasta a pomenit despre cele două fetițe ale Andreei Bălan cu George Burcea. Viviana a mărturisit că crede că va avea o relație lungă alături de iubitul său, iar Andrei Stoica a intervenit imediat. „George este un băiat extraordinar, plus vine la pachet și cu copii. Nu trebuie să te mai chinui tu…’, a spus acesta.

Viviana a continuat discuția și a declarat că va fi mama vitrega a două fetițe frumoase și sănătoase. ”Da, o să fiu mamă vitregă. Nu o să mă chinui eu să fac copii, am direct. Am două fetițe, sănătoase, frumoase. Doamne, să trăiască!”, a spus Viviana mai în glumă, mai în serios.

Viviana Sposub și George Burcea, colegi de apartament

”George Burcea a fost cel mai tare partener de Fermă, iar acum este colegul meu de apartament. Simplitatea m-a atras la el. Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine. Dar trebuie să recunosc că și abilitățile sale încredibile de muls vaca mi-au atras puțin atenția” , a declarat vedeta într-un interviu recent.

„Primul lucru pe care l-am afirmat când au început filmările a fost: “Eu nu am venit aici să mă îndrăgostesc!”. Și uite cum viața, sau mai bine spus Ferma, te ia prin surprindere. Nu cred că se aștepta nimeni la un asemenea parcurs, dar tocmai ăsta cred că e farmecul” , a mai spus aceasta.