George Burcea, dezvăluiri despre Viviana Sposub: „Mi-a fost destul de greu fără ea”

George Burcea a avut o intervenție video la Ferma, unde a făcut dezvăluiri despre Viviana Sposub, spunând că a suferit după ce a părăsit competiţia. Fostul concurent din show-ul Ferma. Orășeni vs. Săteni a vorbit despre recuperarea după problemele medicale

24 nov. 2020, 08:38
George Burcea, dezvăluiri despre Viviana Sposub: „Mi-a fost destul de greu fără ea”
George Burcea, dezvăluiri despre Viviana Sposub

George Burcea, dezvăluiri despre Viviana Sposub. Actorul a declarat că și-ar fi dorit să o aibă alături cât mai repede pe iubita lui, dar că este încântat că a rămas în lupta pentru marele trofeu și că speră să ajungă cât de departe se poate.

George Burcea, dezvăluiri despre Viviana Sposub

Pentru mine, este pionul principal, nicidecum o asistentă. Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început. Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune. Mi-a fost destul de greu fără ea. Viviana este o puternică și o luptătoare pentru mine”, a spus George potrivit protv.ro.

Citeşte şi: George Burcea o face PRAF pe Andreea Antonescu: „Este răutăcioasă şi rău intenţionată. Nu-mi doresc niciun fel de relaţie cu ea”

George Burcea şi Viviana Sposub, despărţire în lacrimi la Ferma

George Burcea a ajuns de urgență la spital şi a fost eliminat de la Ferma. De când s-a accidentat în timpul duelului cu Paul Diaconescu, George se confruntă cu dureri insuportabile de spate, iar în timpul testimonialului acesta a răbufnit, spunând că nu mai suportă durerea: „Nu mai pot! Mă doare, mă înțeapă!” Astfel, decizia a fost de a solicita o ambulanță pentru a-l duce pe George la un consult mai amănunțit.

Pentru că starea de sănătate a lui George Burcea nu-i mai permite să își desfășoare activitățile obișnuite în Fermă și pentru că Viviana a fost eliminată, dar ar putea continua concursul, Mihaela Rădulescu i-a pus să aleagă care dintre ei va pleca, până la urmă, acasă. După ce s-au sfătuit, printre lacrimi, sărutări și confesiuni, George a ales ca pentru binele lui să meargă acasă și să-i cedeze locul Vivianei, lucru nemaiînâlnit până acum în Ferma.

Citeşte şi: Viviana Sposub, dezvăluiri despre relaţia cu George Burcea. Vedeta spune tot: „Acum este colegul meu de apartament”

Multe lacrimi au curs atunci când Viviana și-a făcut bagajul pentru a pleca din Fermă, dar cel mai greu moment a fost atunci când a trebuit să-i lase un mesaj lui George Burcea, care încă se afla la spital. Printre lacrimi, ea i-a transmis:

Te aștept acasă! Vreau să lupți până la capăt, vreau din tot sufletul să câștigi! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase. Nu regret nimic! Simt să-ți zic că te iubesc! Sunt foarte fericită și mulțumesc mult!”.