Viviana Sposub, primele imagini cu presupusul iubit. Saint Levant este cântăreț și are 22 de ani

Viviana Sposub, primele imagini cu presupusul iubit. Fosta asistentă TV și George Burcea și-au spus adio după trei ani de relație, spre uimirea și dezamăgirea actorului. Se pare că Viviana a fost cea care a vrut și a cerut despărțirea, iar motivul ar fi un alt bărbat.

17 aug. 2023, 09:45
Viviana Sposub, primele imagini cu presupusul iubit. Saint Levant este cântăreț și are 22 de ani

Viviana Sposub, primele imagini cu presupusul iubit. Surse apropiate cuplului au dezvăluit că fosta asistentă tv a fost cea care a decis să pună punct relației, invocând faptul că sentimentele sale pentru George Burcea s-au consumat. Cei doi păreau a fi pe aceeași lungime de undă, însă speculațiile cu privire la separare au devenit evidente în ultima perioadă.

Citește și: George Burcea, prima declarație publică despre ruptura dintre el și Viviana Sposub: „Nu mai doare”

Viviana Sposub, primele imagini cu presupusul iubit

După despărțire, Viviana a surprins pe toată lumea postând pe Instagram o fotografie în care apare alături de Saint Levant, un cântăreț palestinian în vârstă de 22 de ani, născut în Ierusalim și stabilit în California. Numele real al artistului este Marwan Abdelhamid, iar faptul că se află în compania brunetei, a dat naștere unor speculații cu privire la o posibilă relație romantică.

Până acum, Viviana Sposub nu a făcut încă nicio declarație oficială cu privire la acest subiect.

George Burcea, pe de altă parte, pare să fi fost luat pe nepregătite de decizia Vivienei. Potrivit unor apropiați ai actorului, acesta spera la o împăcare și a fost șocat de faptul că sentimentele fostei sale iubite s-au schimbat atât de drastic într-un interval scurt de timp.

I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau și în urmă cu trei ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat că ei îi va trece. Ba chiar bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva.

De vorbit, nu mai vorbesc. Decât foarte rar, și atunci pe diferite subiecte, nu despre ei. George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însă nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator.

George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp“, a mărturisit un apropiat al cuplului, pentru cancan.ro.