Vizită surpriză. Messi a fost în secret în România

Starul argentinian a filmat luni în studiourile de la Buftea un clip publicitar. Gazeta Sporturilor scrie că Messi a venit cu un avion privat, iar paza în jurul complexului a fost triplată pe timpul prezenţei fotbalistului.

RomaniaTV.net
29 nov. 2011, 07:52
Vizită surpriză. Messi a fost în secret în România

Aşteptat în luna august la Bucureşti, de milioane de microbişti români, Lionel Messi a ajuns totuşi în ţara noastră pe 28 noiembrie, într-un anonimat aproape total.

Gazeta Sporturilor scrie că vedeta Barcelonei a sosit în secret în România, a filmat un spot în studiourile de la Buftea, pentru o campanie publicitară. Deplasarea a fost făcută cu un avion privat, iar paza în jurul complexului s-a triplat pe durata prezenţei la Buftea a celui mai bun jucător de fotbal al lumii. De asemenea, pe platourile unde s-a filmat clipul a fost interzisă orice prezenţă în afara echipei de filmare şi a însoţitorilor fotbalistului argentinian.

În aceeaşi zi, luni, Messi s-a întors la Barcelona, iar în această seară ar putea fi văzut pe teren în meciul pe care catalanii îl voacă acasă, contra lui Rayo Vallecano, în etapa a 17-a din Primera Division.