Viziteu – Palăr, acuzaţii grave: „Mi-a furat ideea, nesimţitul!” Momentul, SURPRINS în VIDEO. Reacţia lui Victor Ponta

Lucian Viziteu l-a atacat pe Ionel Palăr la evenimentul de lansare la alegerile locale. În scandal a intervenit şi Victor Ponta, care a conchis că atunci când doi se bat, "la Bacau oricum Primar va fi in continuare Cosmin Necula".

RomaniaTV.net
28 aug. 2020, 17:47
Viziteu – Palăr, acuzaţii grave: „Mi-a furat ideea, nesimţitul!” Momentul, SURPRINS în VIDEO. Reacţia lui Victor Ponta

Lucian Viziteu a fost surprins în timp ce-l numea pe Ionel Palăr drept „nesimțit” pentru că penelistul i-ar fi furat o „idee” în discursul citit de pe foi, la lansarea în campanie.

„Mi-a furat ideea, nesimțitul!”, a spus Lucian Viziteu. Întregul moment a fost surprins într-un videoclip și publicat în mediul online. 

Victor Ponta a reacţionat pe Facebook: „La Bacau oricum Primar va fi in continuare Cosmin Necula ( PRO Romania) – un primar tanar, serios si cu multe proiecte actuale si pentru viitor!

Dar scandalurile intre „Aliatii” PNL si USR din Bacau sunt cam in toata tara – si ne afecteaza pe toti!

In disputele dintre „aliatii” USR si PNL eu tin, din simpatie , cu USR !

Problema este ca acesti „Aliati” vor sa conduca impreuna Primarii si Consilii Judetene / dupa care Guvernul Romaniei – Doamne Fereste de asa dezastru!

PNL și USR-PLUS au făcut alianță în Bacău. Ionel Palăr și Lucian Viziteu, candidații pentru Consiliul Județean și Primăria Bacău