Vlad Chiricheş: E un moment frumos pentru toată echipa, la gol a fost o execuţie inspirată

Fundaşul formaţiei Steaua Bucureşti, Vlad Chiricheş, a declarat, joi seară, după calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, că este un moment frumos pentru toată echipa şi că îl bucură faptul că a marcat un gol frumos, printr-o "execuţie inspirată".

RomaniaTV.net
22 feb. 2013, 07:29
Vlad Chiricheş: E un moment frumos pentru toată echipa, la gol a fost o execuţie inspirată

„E un moment frumos pentru toată echipa. Mă bucur că am marcat un gol frumos într-un moment nu foarte bun pentru mine. Am fost făcut cu ou şi cu oţet şi nu cred că merit să fiu batjocorit. Ne-am pregătit foarte bine, iar suporterii ne-au încurajat şi ne-au purtat pe sus. Sperăm să facem jocuri bune cu Chelsea. Urmează meciurile din campionat şi sper să intrăm într-un ritm bun. La gol a fost o execuţie inspirată”, a spus Chiricheş la Digi Sport.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în optimile Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei.

După 120 de minute de joc, scorul era 2-0, golurile fiind marcate de Latovlevici ’38 şi Chiricheş ’76.

La loviturile de departajare, pentru Steaua au înscris Rusescu, Nikolici, Filip şi Latovlevici. Pentru Ajax Amsterdam au marcat Eriksen şi De Jong şi au ratat Schone şi Moisander.

În tur, Ajax Amsterdam s-a impus cu scorul de 2-0.