Vlad Ciurea a prezentat schema de tratament pentru COVID. Cum s-a vindecat neurochirurgul de coronavirus

Neurochirurgul Vlad Ciurea a dezvăluit rețeta prin care s-a vindecat de coronavirus. Acesta a menționat faptul că a avut o formă peste medie a bolii.

13 oct. 2021, 16:55
Vlad Ciurea a prezentat schema de tratament pentru COVID. Cum s-a vindecat neurochirurgul de coronavirus

Vlad Ciurea a prezentat schema de tratament pentru COVID. Medicul a povestit cum a reușit să se vindecede COVID, prezentând și schema de tratament pe care a urmat-o.

Vlad Ciurea a prezentat schema de tratament pentru COVID. Cum s-a vindecat neurochirurgul de coronavirus

Vreau să să spun că eu nu am avut o formă uşoară, ci una medie, chiar peste medie, dar nu chiar severă.

Când am avut test pozitiv şi am văzut că starea mea nu este bună, cu toate că aveam gust, miros, mă orientam, eu simţind că aş putea să mă degradez, am decis să merg la spital.

La Institutul Matei Balş mi s-au introdus patru medicamente intravenos: antibiotic, cortizon de tip dexametazonă, antiviral Remdesivir şi Tocilizumab, un antiinflamator. Cu toate făceam perfuzii de două ori pe zi.

În afară de acestea, mai luam un antitrombotic, vitamina C, vitamina D şi protecţie gastrică. Acesta a fost tratamentul aproximativ o săptămână”, a afirmat prof. dr. Vlad Ciurea.

Citește și: Incidenţă record lângă Capitală! Trei localităţi din Ilfov au rate de peste 20 la mie. Lista completă a localităţilor cu cele mai multe cazuri de infectare
Profesorul Vlad Ciurea spune că a luat vitamine şi înainte de a se infecta, dar şi după ce s-a vindecat de COVID.

„Iau şi acum vitamina D, se recomandă în perioada de iarnă, primăvară, iau vitamina C, iau şi zinc. Deci nu le exclud”, a spus medicul Vlad Ciurea.

Medicul, care a urmat tratament din protocolul COVID, spune că tratamentele naturiste nu dăunează creierului şi nu le respinge nici pe cele pe care unii medici spun că le-au conceput singuri.

„Tratamentele naturiste nu dăunează creierului, organismul e perfect conceput astfel că dacă ajung o serie de medicamente şi suplimente naturiste, organismul le elimină imediat, mai ales că ele se iau cu mult apă”, explică Ciurea.

Citește și: Dr Vlad Ciurea, despre recuperarea după vaccinarea anti-COVID: „Prin vaccin, un element se introduce în corp, iar corpul produce o luptă. Încearcă să-l menajezi”