Vlad Ciurea, secretul pentru un tonus bun: „Îți dă energia să mergi mai departe, nu cafeaua multă”

Profesorul Vlad Ciurea a explicat care sunt "trucurile" la care apelează el pentru a avea un tonus bun. Nu consumă băuturi cu cofeină, ci apelează la o metodă cât se poate de sănătoasă.

26 iun. 2023, 14:14
Vlad Ciurea, secretul pentru un tonus bun: „Îți dă energia să mergi mai departe, nu cafeaua multă”

Vlad Ciurea a explicat că energia pe care o avem într-o zi, dispoziția și tăria ni le inducem la nivelul creierului. Totuși, e nevoie de odihnă suficientă, de o alimentație corespunzătoare și de gândire pozitivă.

Citește și Ceaiul care menține sănătatea creierului. Prof. Vlad Ciurea: „Este dovedit științific”

Vlad Ciurea: Puterea minţii este cea mai importantă

Întrebat cum reușește să aibă un tonus așa bun, prof. dr. Ciurea a răspuns:  „Reţeta este foarte simplă: eu trebuie să fiu convins de ceea ce trebuie să fac, eu sunt convins de mine”.

„În 1935 s-a născut ultimul Dalai Lama, care a spus că toată puterea se află în creier, aici este totul. Puterea minţii este cea mai importantă, ea este cea care te împinge înainte.

Am un grup de studenţi împreună cu care am studiat acest fenomen – cei care nu ştiu exact, în fruntea noastră este lobul prefrontal, acesta îţi dă energia să mergi înainte, nu cafeaua multă, nu Coca Cola, ci trezitul de dimineaţă, odihna de peste noapte, o alimentaţie corespunzătoare, gânditul pozitiv, zâmbetul, acestea te împing înainte. Lobul reenergizează organismul şi de acolo pleacă totul”, a explicat medicul, potrivit adevarul.ro.

Citește și Durere fără margini în familia neurochirurgului Vlad Ciurea. Nepoata sa, de doar un an, a murit înecată cu vomă