Vlad Gherman s-a sărutat cu Kira Hagi: „Alături de ea râd foarte mult”. Ce dorință i-a îndeplinit fiica legendarului

Vlad Gherman s-a sărutat cu Kira Hagi. Nu, nu în viața reală, ci în serialul „Lia”, difuzat de Antena 1. Actorul a dezvăluit că nu a avut emoții deloc și a tratat totul cu profesionalism. A mai povestit că a avut o doleanță aparte de la Kira, un lucru pe care și l-a dorit foarte mult de la ”Regele” Gheorghe Hagi!

13 nov. 2023, 23:10
Vlad Gherman s-a sărutat cu Kira Hagi: „Alături de ea râd foarte mult”. Ce dorință i-a îndeplinit fiica legendarului
Vlad Gherman s-a sărutat cu Kira Hagi

Vlad Gherman s-a sărutat cu Kira Hagi. Actorul a dezvăluit că abia acum realizează că a sărutat-o, de fapt, pe fata legendei fotbalului românesc. În telenovela de la Antena 1, Kira și Vlad sunt personajele Mira Bădescu și Andi, iar în viața reală cei doi se înțeleg la fel de bine.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit cum va fi rochia de mireasă. Vor face nuntă unde s-au căsătorit Smiley şi Gina Pistol

Vlad Gherman s-a sărutat cu Kira Hagi

Iubitul Oanei Moșneagu a avut o cerere specială din partea patronului de la Farul Constanța, o dorință care i-a fost îndeplinită.  „Nu am avut nicio emoție pentru scenele alea. Mai degrabă acum realizez după ce m-ai întrebat! Haha! Kira este o persoană atât de empatică și de zâmbitoare. Ar trebui să te îngrijoreze starea ei, dacă nu o vezi zâmbind mai mult de 10 minute.

E o parteneră care îți oferă în secvență tot. E super disciplinată și vine mereu pe set cu temele făcute. Alături de ea râd foarte mult.

Tot ce pot să spun este că am rugat-o pe Kira să îmi facă rost de la tatăl ei de un tricou semnat de el pentru tatăl meu. Într-o zi, pe set, a venit Kira cu tricoul într-o pungă. Mi l-a dat ca și cum mi-ar fi dat ceva secret ce nu trebuia fi văzut.

Era de înțeles. Dacă observă toată echipa de filmare asta, probabil cu toții și-ar fi dorit să primească un asemenea tricou. Asta pot spune. În rest, sunt poveștile noastre”, a dezvăluit Vlad Gherman pentru Fanatik.ro.