Cristina Ciobănașu rupe tăcerea despre Vlad Gherman, după ce actorul s-a logodit: „O parte din mine a rămas acolo în trecut”

Cristina Ciobănașu rupe tăcerea despre Vlad Gherman. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și nimeni nu se gândea că s-ar putea despărți, ba din contră, toată lumea se aștepta la o nuntă ca-n povești. Despărțirea a fost una dureroasă pentru ambii parteneri, însă timpul a reușiut să vindece rănile.

18 sept. 2023, 22:55
Cristina Ciobănașu rupe tăcerea despre Vlad Gherman, după ce actorul s-a logodit: „O parte din mine a rămas acolo în trecut”
Cristina Ciobănașu rupe tăcerea despre Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu rupe tăcerea despre Vlad Gherman. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cei doi s-au despărțit, însă mai există fani care încă mai speră la o împăcare. Cu toate acestea, se pare că ambii și-au găsit liniștea și fericirea în brațele altor persoane.

Cristina Ciobănașu rupe tăcerea despre Vlad Gherman

Chiar dacă acum sunt fericiți, despărțirea nu a fost deloc una ușoară. Ba mai mult decât atât, actrița a mărturisit că o parte din ea a rămas încă în trecut și că i-a fost foarte greu să treacă peste acel episod, ba chiar s-a simțit și vinovată că nu mai voia să formeze un cuplu cu Vlad Gherman.

O parte din mine a rămas acolo în trecut, în aceeași măsură m-a și călit. Dacă nu aveam experiența asta nu știam în următoarea relație cum să spun nu unor lucruri, situații, pe care nu le accept, pe care nu le pot accepta.

Mi-a fost foarte greu să spun că nu mai vreau să fiu în relația asta. Mi-a luat mulți ani. M-am simțit vinovată că nu mai vreau. Sufletul meu nu mai voia acolo. M-am convins eu pe mine că vreau să fiu în relație, deși nu mai voiam”,   a mărturisit Cristina Ciobănașu, în cadrul podcastului DilEMMA.

Citește și: Cristina Ciobănașu a suferit o pierdere uriașă. Artista este devastată: „Încercam să mă îmbărbătez. Să nu o las să vadă și să simtă toată suferința și durerea mea”

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

Cei doi actori au avut premiera piesei ”Îmblânzirea scorpiei” la Palatul Mogoșoaia. La finalul spectacolului, actorul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa.

Spectatorii au rămas muți de uimire, aplaudându-i pe cei doi minute în șir. Imaginile cu Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au viralizat imediat pe Instagram.

În urmă cu ceva timp, cei doi actori au fost întrebați dacă au planuri de nuntă, amândoi declarând că, deși au o relație superbă, preferă să mai aștepte acest moment, concentrându-se acum pe proiectele profesionale. Iată, însă, că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar acum bat clopote de nuntă pentru cei doi.

Avem o perioadă destul de plină. Am vorbit și noi despre lucrurile acestea. El este cu filmările, eu am spectacolul și urmează niște proiecte. Suntem ocupați anul acesta și suntem focusați pe partea de carieră. Avem un an plin. Își dorește (n.r. Vlad) foarte tare un copil. În discuția noastră, viza un copil, nu neapărat căsătoria”, spunea Oana Moșneagu.