Vlad Gherman și logodnica lui, Oana Moșneagu, se pregătesc de nuntă. Când va avea loc marele eveniment: „Suntem ocupați anul acesta”

În urmă cu doar câteva săptămâni, Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Oana Moșneagu, iar acum cei doi îndrăgostiți se pregătesc de nuntă.

05 sept. 2023, 22:11
Vlad Gherman și logodnica lui, Oana Moșneagu, se pregătesc de nuntă. Când va avea loc marele eveniment: „Suntem ocupați anul acesta”
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă

Vlad Gherman și-a cerut iubita în căsătorie pe scenă, la finalul spectacolului „Îmblănzirea Scorpiei”, pe care l-au jucat împreună la Palatul Mogoșoaia. Cei doi sunt împreună de doi ani, iar acum actorul și-a făcut curaj pentru a face primul pas.

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, fotografiați împreună: „Față în față”. În urmă cu câteva zile, actorul a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

Acum se pregătesc de nuntă și au vorbit despre cererea în căsătorie, dar și despre cum v-a arăta marele eveniment.

„Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. Habar nu avem locația unde o să facem nunta. Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena”, a declarat Oana Moșneagu în emisiunea Xtra Night Show.

Vlad Gherman a dezvăluit că nunta va avea loc în apropierea Palatului Mogoșoaia, acolo unde a avut loc cererea în căsătorie: „Ne-am gadit la un moment dat să facem la Palatul Mogoșoaia”.

„Avem o perioadă destul de plină. Am vorbit și noi despre lucrurile acestea. El este cu filmările, eu am spectacolul și urmează niște proiecte. Suntem ocupați anul acesta și suntem focusați pe partea de carieră. Avem un an plin. Își dorește (n.r. Vlad) foarte tare un copil. În discuția noastră, viza un copil, nu neapărat căsătoria”, a adăugat ea.

Citește și: Ce reacție a avut Cristina Ciobănașu când a aflat că Vlad Gherman, cu care a avut o relație de 10 ani, a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

Vlad Gherman și-a început cererea în căsătorie printr-un discurs emoționant.

„Vreau să vă vorbesc puțin despre iubita mea, despre Oana, care de doi ani mă suportă așa, cu traume, cu griji, și cel mai important lucru în ăștia doi ani e că Oana m-a ajutat enorm să fiu un bărbat complet. Iubirea se învață și noi învățăm în fiecare zi și îmi doresc ca acest în fiecare zi să fie alături de tine”, a zis actorul, care apoi s-a așezat în genunchi în fața iubitei, cu inelul în mână.