Vlad Gherman și Oana Moșneagu, anunțul mult așteptat la câteva săptămâni de la logodnă: „Ne-am îndrăgostit la prima vedere”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut anunțul mult așteptat, la scurt timp după ce s-au logodit. Au decis că vor să facă pasul cel mare cât mai repede și că nu mai vor să aștepte.

02 oct. 2023, 15:49
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, anunțul mult așteptat la câteva săptămâni de la logodnă: „Ne-am îndrăgostit la prima vedere”

Vlad Gherman și-a cerut iubita în căsătorie cu câteva săptămâni în urmă. A fost un moment fabulos, la care au luat parte și alți prieteni de-ai lor.

Acum, cei doi actori îndrăgiți au început deja să facă pregătirile pentru nuntă. Și-au anunțat apropiații că au rezervat deja restaurantul unde vor să facă nunta. Marele eveniment va avea loc în luna iunie a anului 2024.

Citește și Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dat nas în nas la nuntă: „A fost neîndemânatică faza, nimeni nu voia să plece de acolo”

„It’s a match! Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete, voie bună și entuziasm. Ivona a fost cupidonul întâlnirii noastre cu această superbă locație tip seră în care la anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună. Save the date: iunie 2024”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.

Cum a cerut-o Vlad Gherman în căsătorie pe Oana Moșneagu

Cei doi actori au avut premiera piesei ”Îmblânzirea scorpiei” la Palatul Mogoșoaia. La finalul spectacolului, actorul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa.

„Vreau să vă vorbesc puțin despre iubita mea, despre Oana, care de doi ani mă suportă așa, cu traume, cu griji, cu anxietăți, și cel mai important lucru e că în ăștia doi ani Oana m-a ajutat enorm să fiu un bărbat complet. Iubirea se învață și noi învățăm în fiecare zi și îmi doresc ca acest în fiecare zi să fie alături de tine”, a spus el, înainte să scoată inelul.

Spectatorii au rămas muți de uimire, aplaudându-i pe cei doi minute în șir. Imaginile cu Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au viralizat imediat pe Instagram.

Citește și Ce reacție a avut Cristina Ciobănașu când a aflat că Vlad Gherman, cu care a avut o relație de 10 ani, a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu