Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dat nas în nas la nuntă: „A fost neîndemânatică faza, nimeni nu voia să plece de acolo”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dat nas în nas la nuntă. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și când toată lumea se aștepta să treacă la pasul următor, s-au despărțit. Separarea a fost acceptată destul de greu de către fani, dar, într-un final, s-au obișnuit cu ideea că nu mai formează un cuplu.

20 sept. 2023, 18:14
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dat nas în nas la nuntă: „A fost neîndemânatică faza, nimeni nu voia să plece de acolo”
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dat nas în nas la nuntă

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dat nas în nas la nuntă. Actrița a recunoscut că ruptura de fostul ei iubit nu a fost ușoară, mai ales că au format un cuplu timp de nouă ani. Cea mai mare provocare după despărțire a fost de a face față reacțiilor celor din jur.

Citește și: Cristina Ciobănașu rupe tăcerea despre Vlad Gherman, după ce actorul s-a logodit: „O parte din mine a rămas acolo în trecut”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dat nas în nas la nuntă

Una dintre cele mai incomode situații pentru Cristina Ciobănașu a fost când a dat nas în nas cu Vlad Gherman și actuala logodnică, Oana Moșneagu. Și actrița era însoțită de noul iubit, însă erau destul de proaspete relațiile lor. Prima întâlnire de gradul zero a avut la nunta unui prieten comun și avea să-i pună într-o situație stânjenitoare, care s-a detensionat cu ajutorul prietenilor.

Mi-a luat ceva până m-am obișnuit așa cu tot ce se întâmpla. Cred că cel mai mare test a fost când ne-am întâlnit toți patru la o nuntă a unui prieten comun, eu eram cu iubitul meu, Vlad era cu Oana, la nunta lui Bubu Cernea. Eu și Vlad am crescut împreună cu Bubu.

Țin minte că m-a sunat Elena și m-a întrebat. Erau destul de proaspete relațiile noastre cu noii iubiți, desigur, am zis, că e normal, cum să nu îi cheme. L-am întrebat și pe Alex dacă e în regulă cu asta. El e un om matur care ia deciziile cu cap, dar l-am întrebat de siguranță.

A zis că nu are nicio problemă, doar că nu ne-am așteptat ca Bubu și Elena să ne pună la masă unii lângă alții. Urma să fie și alți invitați la masă, doar că nu au mai venit.

M-am pus lângă Oana și băieții nu știau dacă să se așeze sau nu, a fost neîndemânatică faza, nimeni nu voia să plece de acolo cu o dispută. Până la sfârșitul serii ne-am distrat, am dansat împreună, evident, nu ne vedem duminicile. Eu și cu Oana mă știam de mai demult, de la Fructul Oprit”, a spus Cristina Ciobănașu.