Vlad Gherman și Oana Moșneagu au avut nevoie de terapie de cuplu. Ce se întâmplă cu relația celor doi

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au avut nevoie de terapie de cuplu pentru a face relația să funcționeze așa cum trebuie.

11 ian. 2023, 20:46
Vlad Gherman și Oana Moșneagu au avut nevoie de terapie de cuplu. Ce se întâmplă cu relația celor doi
Vlad Gherman și Oana Moșneagu au apelat la terapia de cuplu

După o relație de nouă ani care a avut un final trist, Vlad Gherman a găsit puterea de a iubi din nou. Cea care l-a ajutat să facă asta este Oana Moșneagu, iubita lui. Femeia a apărut în viața actorului atunci când avea cea mai mare nevoie și l-a făcut să vadă altfel lucrurile.

Cei doi se completează perfect. Au pasiuni comune, atât în privința planurilor personale, cât și cele profesionale. Actorii s-au cunoscut pe platourile de filmare și nu se gândeau că vor ajunge vreodată să formeze un cuplu. Fanii s-au bucrat foarte mult la aflarea veștii că cei doi sunt împreună.

Citește și: Cristina Ciobănaşu a luat decizia. Anunţul făcut pe Instagram: „Ştiți voi ce zic”

În mediul online, Vlad Gherman și Oana lasă de înțeles că se înțeleg de minune, dar adevărul este că au întâmpinat și câteva probleme. Aceștia nu se feresc să recunoască acest lucru. Ambii au un bagaj emoțional puternic, ceea ce a făcut ca implicarea fiecăruia să fie una foarte serioasă.

Vlad Gherman și iubita lui se bazează foarte mult pe încredere și comunicare, considerând că aceasta este cheia unei relații sănătoase și lipsită de evenimente neplăcute. Chiar dacă au existat momente grele, le-au făcut întotdeauna față. Atunci cân au simțit că sunt depășiți de situație, au mers la terapie de cuplu.

Citește și: Oana Moşneagu a reacţionat după gestul iubitului ei. Vlad Gherman a plâns pe net după fosta, Cristina Ciobănaşu

„Noi am apelat la unul chiar la începutul relației noastre. Știu, vor fi cititori consternați de treaba asta. Dar eu nu cred că trebuie să așteptați să fii în pragul divorțului ca să apelezi la un terapeut, așa cum nu te duci la medic înainte de ultima suflare, te duci la primele semne de boală”, au declarat cei doi, potrivit viva.ro.