Cristina Ciobănaşu a luat decizia. Anunţul făcut pe Instagram: „Ştiți voi ce zic”

Cristina Ciobănaşu a luat decizia. Fosta iubită a lui Vlad Gherman este hotărâtă să-și schimbe stilul de viață și i-a pus la curent cu acest lucru și pe urmăritorii ei din mediul online. Le-a mărturisit vrea să adopte o nouă rutină.

12 nov. 2022, 16:59
Cristina Ciobănaşu a luat decizia. Anunţul făcut pe Instagram: „Ştiți voi ce zic”
Cristina Ciobănaşu a luat decizia

Cristina Ciobănaşu a luat decizia. Actrița a realizat că rutina ei de somn și alimentația pe care o are nu sunt tocmai cele mai potrivite şi vrea să schimbe mai multe obiceiuri. Într-un InstaStory, a declarat că vrea să-și „reorganizeze” viața și a menționat că acest lucru se referă în special la programul ei de somn.

Citeşte şi: Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, în doliu. Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva ore: „Ultima noastră întâlnire a fost încărcată”

Cristina Ciobănaşu a luat decizia

Actriţa vrea să introducă şi anumite suplimente alimentare, cu ajutorul cărora să-și ajute organismul să fie în cea mai bună formă a lui.

Îmi doresc foarte mult să mă reorganizez uțin, să-mi reorganizez stilul de viață. Când zic asta mă refer în special la un somn mai odihnitor, la o alimentație mai variată … știți voi ce zic. Și tot în ideea asta, de curând am introdus niște suplimente alimentare.”, le-a spus Cristina Ciobănașu fanilor ei, pe InstaStory.

Recent, actrița a făcut și o schimbare de look. După o perioadă îndelungată în care a păstrat nuanța ei naturală la păr, Cristina s-a vopsit din nou roșcată, similar cu look-ul său din urmă cu mai mulți ani.

Vlad Gherman, în lacrimi după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Acum, la mai bine de un an de la despărțire, Vlad Gherman și-a postat suferința pe internet. Actorul e mereu deschis cu fanii lui și îi ține la curent cu tot ce i se întâmplă. De curând, și-a adus aminte despre fosta relație cu Cristina Ciobănașu și le-a făcut fanilor dezvăluiri emoționante.

Pentru cântăreț a plânge în fața celorlalți nu este nicio rușine și nici nu reprezintă o slăbiciune. Ba mai mult, acesta îi încurajează pe urmăritorii lui să o facă atunci cand simt că e cazul să se descarce.

Acum doi ani, după cum știți, am trecut printr-o despărțire, după nouă ani de relație, și a fost o perioadă foarte grea pentru mine.

În momentul de față, în jurul meu, aud foarte des replica: >Societatea încearcă să arate că bărbatul trebuie să producă pentru familie, el nu trebuie să plângă, trebuie să-și stăpânească emoțiile, nu trebuie să fie vulnerabil niciodată, iar asta este greșit.

O statistică îngrijorătoare arată că riscul de suicid este de două ori mai mare la bărbați decât la femei”, le-a povestit acesta urmăritorilor.