Vlad Ţepeş şi Chuck Norris, soluţiile românilor de rând pentru Parlamentul României

Vlad Ţepeş şi Chuck Norris au fost cât pe ce să intre în Parlamentul României. Şi nu doar ei, pentru că românii au avut tot felul de preferinţe ciudate, pe care au ţinut să le înscrie pe buletinele de vot.

RomaniaTV.net
11 dec. 2012, 10:18

Românii care au considerat că nu au cu cine să voteze şi-au trecut singuri favoriţii pe buletinele de vot la alegerile parlamentare de duminică. Astfel, au apărut printre „candidaţi” personaje precum Vlad Ţepeş sau Chuck Norris.

Pentru că a considerat că nu are cu cine să voteze, un bărbat a scris pe buletinul de vot numele lui Vlad Ţepeş şi a pus ştampila pe el. Şi pentru a arăta lumii întregi opţiunea s-a politică, bărbatul a pozat buletinul de vot şi a postat fotografia pe o reţea de socializare. Vlad Ţepeş a mai fost votat de români şi la alegerile prezidenţiale din 2009, când pentru unii români variantele Traian Băsescu şi Mircea Geoană nu au fost satisfăcătoare.

La fel a făcut şi un alegător care crede că doar Chuck Norris mai poate salva România.

Un fan al Universităţii Craiova a ţinut să „voteze” pentru ca echipei sale de suflet să i se facă dreptate şi a folosit buletinul de vot pentru a scrie că „FRF+LPF=MAFIA”.

Un alt alegător a ţinut să le transmită politicienilor mesajul „Ne-am săturat de voi”, pe care a şi pus ştampila „Votat”.