Vlad Voiculescu acuză mafia din Sănătate, la moţiunea de cenzură împotriva lui: „Autorii dezastrului din acest sistem e PSD şi mafia pesedistă”. Critici dure la adreasa lui Rafila!

Vlad Voiculescu a fost primit cu huiduieli, în momentul în care a luat cuvântul în Camera Deputaţilor, atât la începutul alocuţiunii sale, cât şi în timpul discursului ţinut de la tribuna Parlamentului României.

15 feb. 2021, 17:54
Vlad Voiculescu acuză mafia din Sănătate, la moţiunea de cenzură împotriva lui: „Autorii dezastrului din acest sistem e PSD şi mafia pesedistă”. Critici dure la adreasa lui Rafila!

Vlad Voiculescu acuză mafia din Sănătate, la moţiunea de cenzură împotriva lu. Ministrul Sănătăţii şi-a susţinut punctul de vedere cu privire la moţiunea care i se adresează lansând  serie de atacuri la adresa PSD.

Vlad Voiculescu acuză mafia din Sănătate, la moţiunea de cenzură împotriva lui. Anunţul făcut de ministrul Sănătăţii.

„Mă bucur că sunt în Parlament, să le explic oamenilor ce am găsit aici şi în sistem şi mă bucur să spun ce facem ca să însănătoşim un sistem de sănătate cangrenat în ultimii 30 de ani de interese mafiote. Autorii direcţi ai dezastrelor, celor 30 de ani, din sistemul de sănătate e PSD şi Mafia pesedistă. Eu cred că autorii acestei moţiuni i-au greşit numele şi s-ar putea numi mai bine „Vlad Voiculescu, un pericol pentru mafia din sănătate. Apropo de autori, moţiunea a fost scrisă de un domn care 4 ani a fost Secretar de Stat la MS, responsabil pentru spitale, respectiv consilierul lui Nicolae Bănicioiu.

Camera Deputaţilor dezbate luni moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Votul asupra moţiunii urmează să fie dat în şedinţa plenului de miercuri. PSD a depus, miercurea trecută, în plenul Camerei, moţiunea simplă intitulată „Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea şi viaţa românilor”, semnată de 109 deputaţi social-democraţi.

În moţiune, deputaţii PSD cer demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, motivând că în timpul care s-a scurs de la învestirea lui au văzut „atât de multă incoerenţă, lipsă de profesionalism şi de asumare cât nu s-a văzut în ultimii 30 de ani”.

„Victime omeneşti, spitale în flăcări, haos în vaccinare, degringoladă în sistemul de sănătate publică şi minciuni la testare şi raportare! Şi multă indiferenţă, indolenţă, aroganţă şi sfidare din partea celui care ar trebui să aibă drept principală grijă sănătatea şi siguranţa cetăţenilor săi! (…) Este deja mult prea mult! Acest ministru a devenit un adevărat pericol pentru sănătatea românilor”, se arată în moţiune, solicitându-se plecarea acestuia din funcţie.

Iniţiatorii demersului susţin că, după tragediile de la Piatra-Neamţ şi de la „Matei Balş” din Capitală, Voiculescu recunoaşte „senin” că nu a făcut nimic din ceea ce susţinea că trebuie făcut urgent pe vremea când era în Opoziţie.

Citeşte şi: Scandal la moţiunea împotriva ministrului Voiculescu. PSD a cerut evacuarea. Doi europarlamentari, prezenţi la demers. Alexandru Rafila: Suferă de amnezie!