Vlad Voiculescu atacă virulent guvernul Orban: "Dacă guvernului i-ar fi păsat de voi, v-ar fi rugat să staţi acasă în noaptea de Paşti"

Publicat: Miercuri, 15 Aprilie 2020 09:30 // Actualizat: Miercuri, 15 Aprilie 2020 09:32 // Sursa: romaniatv.net

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur prin care critică decizia Guvernului de a relaxa măsurile de izolare în perioada sărbătorilor de Paști, spunând că aceasta nu este motivată religios, ci politic. Voiculescu afirmă că liberalii s-au temut că vor pierde foarte mult în sondaje, dacă nu vor permite oamenilor să iasă din case de Paști.

"Stimați români, iubiți credincioși,
(preiau din nou formula de adresare a domnului Vela)

în scurta conferință de astăzi a guvernului s-a vorbit mult despre lumină. De 7 (șapte) ori a fost pronunțat cuvântul.

Nu, nu este așa cum am putea crede. Nu este vorba despre lumina Învierii, nici despre lumina învățăturilor lui Iisus. Deciziile guvernului comunicate astăzi despre manipularea luminii vin dintr-o altă "lumină". Acea "sfânta lumină" care este pentru prea mulți politicieni sondajul, votul viitor. Votul viitor al aproapelui, cum ar veni. Votul viitor al vostru.

Dacă guvernului i-ar fi păsat cu adevărat de voi, v-ar fi rugat frumos să stați acasă în noaptea de Paști.

Dacă guvernului i-ar fi păsat cu adevărat de voi, v-ar fi rugat să stați acolo unde sunteți, așa cum i-a rugat pe toți românii din străinătate să nu vină acasă.

Am locuit în străinătate, știu cât de greu e să nu fii de Paște acasă. Guvernul și-a permis să îi roage pe ei un lucru mare: să nu vină acasă, la cei dragi. Pe voi nu au avut curajul să vă roage un lucru mult mai mic: să stați în casă în noaptea de Paști.

Știți de ce?

Stimați români, iubiți credincioși,
au făcut asta pentru că voi votați în țară - și votul vostru contează mult mai mult. Pentru că nu au vrut să vă supere. Pentru că votul vostru e puternic - votul vostru se transformă în locuri de primari și de parlamentari. Și asta, dragii mei, este pentru ei Sfânta Sfintelor, adevărata Lumină. Pentru toți politicienii care nu au avut și nu au vreo meserie sau vreun alt rost decât puterea politică, posturile alea publice, veniturile și influența ce decurg din ele.

Guvernul nostru a acționat politic, așa cum ne-a obișnuit. Guvernul a acționat ca să nu vă supere - pe voi cei care citiți asta, dar mai ales pe cei mai vulnerabili decât voi. Decât să îi protejeze, dar să riște să îi supere, guvernul a preferat să îi lase să riște. Să riște să se îmbolnăvească și să moară. În spitale sau acasă, când la spitale nu vor mai fi locuri.

Stimați români, iubiți credincioși,
nu îi judecați pe cei mai puțin informați decât voi. Nu e vina lor că pentru guvern votul lor valorează mai mult decât viața lor. Dacă ne uităm cinstit la ultimii 30 de ani vedem că în țărișoara noastră rareori a fost altfel.

Stimați români, iubiți credincioși,
stați acasă.", a scris Voiculescu marţi seară pe Facebook, imediat după anunţarea protocolului dintre MAI şi BOR.

Citeşte şi: Cum puteţi duce părinţilor produse pentru masa de Paşte. Anunţ oficial, ce trebuie trecut pe DECLARAŢIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
protocol sărbători de Paşti Vlad Voiculescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8590
RON
22 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H