Vlad Voiculescu: „Cîțu nu a reprezentat niciodată nimic, nici măcar în propriul partid. E teribilist și superficial”

Fost ministru al Sănătății în Guvernul Cîțu, Vlad Voiculescu a avut o primă reacție după demiterea Guvernului prin moțiune de cenzură.

05 oct. 2021, 15:51
Vlad Voiculescu: „Cîțu nu a reprezentat niciodată nimic, nici măcar în propriul partid. E teribilist și superficial”

Vlad Voiculescu îl acuză pe Florin Cîțu că a dus țara în criză și, mai mult decât atât, prin proasta gestionare a pandemiei, a pus în pericol sănătatea și viața românilor.

Vlad Voiculescu dă de pământ cu Florin Cîțu: „A eșuat lamentabil cu campania de vaccinare și cu  măsurile de relaxare iresponsabile ce ne-au adus aici”

Florin Cîțu a adus țara într-o criză politică teribilă.

Destul însă despre dânsul. Omul acesta nu a reprezentat niciodată nimic, nici măcar în propriul partid. Nu inspiră pe nimeni, nu convinge pe nimeni, nimeni nu are cu adevărat încredere în el pentru că și-a arătat caracterul și micimea din nou și din nou încă din primele luni de guvernare. Am avut (din păcate) ocazia să fiu acolo la primele derapaje – după ce lucrasem cu Dacian Cioloş ca premier în 2016, le-am pus pe seama unei forme de teribilism și superficialitate. Mulți nu și-au dat seama decât mult mai târziu – și e de înțeles. Aveam cu toții nevoia să credem că se poate într-o formulă de compromis PNL-USRPLUS-UDMR.

Citeste si George Simion, după căderea Guvernului Cîțu: „AUR vine cu propunerea unui Guvern de specialiști. O să discutăm cu toate partidele în afară de extremiștii lui Cîțu”

Responsabilitatea este la cei care l-au susținut, în ciuda mizeriilor față de români, față de colegii de coaliție și față de proprii colegi din PNL.

De departe cel mai grav lucru din punctul meu de vedere este felul în care s-a jucat cu sănătatea și viața românilor. Gestionarea pandemiei (în afara spitalului în primil rând!) era singura responsabilitate majoră a acestui guvern în acest an. A eșuat lamentabil, odată cu campania de vaccinare și cu mesajele și măsurile de relaxare iresponsabile ce ne-au adus aici – țara europeană care a gestionat cel mai prost pandemia! Costurile nu le suportă politicienii ci bunicile, bunicii, frații, surorile, mamele, tații și iată, copiii acestui neam„, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Citeste si Dacian Cioloş, după moţiunea de cenzură: „Drum bun, domnule Cîțu! Suntem pregătiţi să revenim la guvernare”

Reamintim că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu a trecut în Parlament cu 281 de voturi pentru și niciun vot împotrivă.