George Simion, după căderea Guvernului Cîțu: „AUR vine cu propunerea unui Guvern de specialiști. O să discutăm cu toate partidele. Dacă Iohannis va continua cu susţinerea marionetei Cîţu, vom declanşa procedura de suspendare”

Liderul AUR a anunțat, imediat după căderea Guvernului Florin Cîțu, că formațiunea pe care o conduce va propune un guvern de specialiști. "Dacă Iohannis va continua cu susţinerea marionetei Florin Cîţu, vom declanşa procedura de suspendare”, avertizează George Simion.

05 oct. 2021, 15:34
George Simion, după căderea Guvernului Cîțu: „AUR vine cu propunerea unui Guvern de specialiști. O să discutăm cu toate partidele. Dacă Iohannis va continua cu susţinerea marionetei Cîţu, vom declanşa procedura de suspendare”

George Simion a anunțat că AUR este dispus să se așeze la masa negocierilor cu toate partidele politice pentru a forma un guvern de specialiști. Totodată, liderul AUR  a anunțat că se pregătește pentru alegeri anticipate.

George Simion propune un guvern de specialiști

Mergem mai departe pentru numirea unui nou premier. Noi avem o propunere de Guvern de specialişti după ce vom discuta cu celelalte formațiuni. Avem o propunere pe care o vom negocia şi cu celelalte partide şi sperăm să nu se mai cramponeze Klaus Iohannis de Florin Cîţu.

Citeste si Marcel Ciolacu: Sper că Iohannis a realizat că a fost un guvern catastrofal. Vrem alegeri anticipate!

Cîțu trebuie să plece. Nu mai trebuie să rămână nici interimar.

Vom negocia cu toate partidele, am văzut că și domnul Orban se autopropunea. Nu-l susţinem, dar putem discuta. Nu avem încredere în nici în Orban, nici în Rafila. O să ne așezăm la masa discuţiilor pentru un Guvern de specialişti.

Momentan, vom sta și vom dialoga cu toate partidele. Și Orban e dispus să dialogheze pentru stabilitate și reconstrucție a României. Noi nu susținem miniștri de la ministerele de forțe, nici pe Ciucă, nici pe Bode.

Domnul Orban nu este bun de prim-ministru. Nu e rolul nostru să venim cu propuneri din  rândul PNL, vrem un guvern de specialiști, vrem să propunem noi nume de specialiști, avem soluții pentru țară și ne asumăm.

O să discutăm cu toți în afară de extremiștii lui Cîțu. AUR  e pregătit pentru alegeri anticipate cât mai rapide”, a declarat liderul AUR după ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu a trecut în Parlament.

Copreşedintele AUR a arătat că dacă preşedintele Klaus Iohannis va insista cu ”marioneta Florin Cîţu”, atunci AUR va declanşa procedura de suspendare a şefului statului.

Reamintim că 281 de parlamentari din PSD-USR-AUR au votat „pentru” demiterea Guvernului PNL – UDMR. Astfel, s-a întrunit majoritatea necesară adoptării moțiunii de cenzură.

Citeste si Guvernul lui Cîţu e cel mai „urât” cabinet după Revoluţie. A reuşit să înregistreze 281 de voturi pentru moţiunea de cenzură!


loading...
Partenerii noștri