Vlad Voiculescu, după victoria lui Piedone la Primăria Sectorului 5: „E dincolo de peste puterea mea de înţelegere”

Vlad Voiculescu susţine că victoria lui Cristian Popescu Piedone la Sectorul 5 al Capitalei este peste puterea sa de înţelegere. Fostul primar al sectorului 4 a câştigat alegerile la sectorul 5, în faţa candidatuli susţinut de USR-PLUS şi PNL.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 14:28
Vlad Voiculescu, după victoria lui Piedone la Primăria Sectorului 5: „E dincolo de peste puterea mea de înţelegere”
Vlad Voiculescu face acuzaţii grave la adresa guvernanţilor

„E dincolo de trist pentru mine e dincolo de puterea mea de înţelegere. Eu, unul, sunt foarte dezamăgit, sectorul 5 avea nevoie de o schimbare, se pare că oamenii au ceea ce au ales. E un sector din care s-a furat cel mai cu spor”, a declarat la Digi24 noul viceprimar, Vlad Voiculescu.

Citeşte şi: Piedone a câştigat Primăria Sectorului 5 cu trei zile înainte de un nou termen în dosarul Colectiv: „Voi, necuraţilor, plecaţi acasă!”

De asemenea, Cristian Tudor Popescu a calificat rezultatul obţinut de Piedone drept greu suportabil.

„E greu suportabil acest lucru, când am văzut rezultatul am avut o tresărire. Cristian Popescu Piedone şi-a luat cuvântul frige în sloganul de campanie. Iată că a avut acest tupeu încremenitor şi a ţinut”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Piedone a candidat sub un slogan revoltător, „Ai grijă să nu te frigi la vot”, în contextul în care a fost condamnat la opt ani şi jumătate în dosarul Colectiv, sentinţă pe care a atacat-o cu recurs. La sectorul 5, Piedone a obţinut 28,32% din voturi.