Vlad Voiculescu se victimizează după moartea celor trei pacienți din TIR! „Nicușor Dan nu mi-a răspuns la telefon! Premierul nu m-a invitat la conferință”

Ministrul Sănătății trece printr-o perioadă dificilă în cariera sa. În contextul ultimelor gafe, Vlad Voiculescu este evitat de premierul României sau de primarul general al Capitalei.

13 apr. 2021, 16:58
Vlad Voiculescu se victimizează după moartea celor trei pacienți din TIR! „Nicușor Dan nu mi-a răspuns la telefon! Premierul nu m-a invitat la conferință”

Vlad Voiculescu, evitat de Nicușor Dan și Florin Cîțu. Ministrul Sănătății a recunoscut în cadrul conferinței de astăzi faptul că în timp ce se află în drum spre Victor Babeș, acolo unde trei pacienți au murit, a încercat să îl sune pe primarul Capitalei, însă acesta nu i-a răspuns la telefon.

”Când eram în drum spre Victor Babeș am încercat să-l sun pe Nicușor Dan, dar nu mi-a răspuns la telefon” , a declarat acesta în cadrul conferinței de presă de astăzi.

Mai mult decât atât, Vlad Voiculescu a declarat că nu a fost invitat la conferința de presă organizată de Florin Cîțu și Raed Arafat la Palatul Victoria. Ministrul Sănătății susține că premierul l-a invitat pe Arafat deoarece acesta este care este direct implicat în operarea unității mobile de terapie intensivă și este cel care poate oferi detaliile tehnice.

Citește și: Vlad Voiculescu, primele declarații după tragedia de la Victor Babeș: „Voi solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus aici. Condoleanțe!”

Vlad Voiculescu, evitat de Nicușor Dan și Florin Cîțu

„Cred că premierul l-a invitat pe doctorul Arafat la conferinţa de presă pentru a comunica pentru ca cel care este direct implicat în operarea acestei unităţi mobile de terapie intensivă să poată să ofere toate detaliile tehnice pe care, de altfel, le-a şi oferit. Dacă m-ar fi invitat, aş fi mers. Dar înţeleg foarte bine care au fost motivele pentru care l-a invitat pe doctorul Arafat şi cred de altfel că explicaţiile de ieri au fost mai mult decât binevenită”, a declarat Vlad Voiculescu.

Detalii şocante din ancheta de la Victor Babeş

Informații bombă, obținute în exclusivitate de România TV! În momentul tragediei de la Victor Babeș, niciun cadru medical nu se afla în unitatea mobilă. Au intrat când cele trei paciente erau deja decedate. Mai grav, angajații DSU care deservesc TIR-ul de Terapie Intensivă nu sunt acreditați de DSP!

Trei femei cu vârste între 63 şi 84 de ani sunt victimele defectării instalaţiei de oxigen a unităţii mobile ATI de la Spitalul Victor Babeş, cadavrele fiind transportate la INML iar TIR-ul ATI a fost sigilat, anunţă Poliţia Capitalei, care precizează că cercetările sunt continuate de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

Citește și: Raed Arafat, primele explicaţii după tragedia de la Victor Babeş. „Toate ventilatoarele din TIR s-au oprit împreună”