Vlad Voiculescu face acuzaţii grave la adresa guvernanţilor. „Nelu Tătaru şi PNL vor să se folosească de nenorocirea de la Piatra Neamţ pentru a acapara şi mai multă putere”

Consilierul general Vlad Voiculescu face acuzaţii grave la adresa guvernanţilor. Fostul ministru al Sănătăţii susţine că Nelu Tătaru şi PNL vor să se folosească de tragedia de la spitalul Piatra Neamţ, unde 12 oameni au murit din cauza unui incendiu, pentru a căpăta mai multă putere.

19 nov. 2020, 15:49
Vlad Voiculescu face acuzaţii grave la adresa guvernanţilor. „Nelu Tătaru şi PNL vor să se folosească de nenorocirea de la Piatra Neamţ pentru a acapara şi mai multă putere”
Vlad Voiculescu face acuzaţii grave la adresa guvernanţilor

De asemenea, Voiculescu a acuzat PSD că „încearcă să arunce vina pe Guvern” şi a susţinut că incendiul din secţia ATI a spitalului Piatra Neamţ s-a produs din cauza celor „două partide mamut care au adus sănătatea unde este astăzi”.

„După nenorocirea de la Piatra Neamţ, cele două partide mamut care au adus sănătatea unde este astăzi au avut două obiective:

1. să mute vina de la unul la altul. 2. să se folosească de ce s-a întamplat pentru a împinge în spatiul public un plan mai vechi.

În timp ce PSD încearcă să arunce vina pe Guvern, domnul Nelu Tătaru şi PNL vor să se folosească de nenorocirea de la Piatra Neamţ pentru a acapara şi mai multa putere„, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Citeşte şi: Incendiul de la Piatra Neamț se poate întâmpla mâine în aproape orice alt spital din țară. Explicaţia lui Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu face acuzaţii grave la adresa guvernanţilor. „Ministerul Sănătaţii de acum este un dezastru”

De asemenea, Vlad Voiculescu l-a criticat pe Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, deoarece consideră că „soluţia pentru depolitizare şi profesionalizare este să preia toate spitalele la Ministerul Sănătăţii”.

„Dacă am fi văzut la MS o echipă profesionistă care să fi demonstrat că are capacitatea de a coordona bine ceea ce se afla în propria ograda (ex: achiziţiile de la începutul pandemiei, DSP-uri, achiziţia de vaccin antigripal, organizarea rezidentiatului, sau chiar pregătirea spitalelor proprii pentru al doilea val al pandemiei), aproape că aş fi zis că merită să ne gândim serios”, a mai precizat fostul ministru al Sănătăţii din Guvernul tehnocrat, condus de Dacian Cioloş.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu anunţă că a blocat concursurile demarate după alegerile locale pentru ocuparea unor posturi la Administraţia Spitalelor

Vlad Voiculescu, atac furibund la adresa lui Nelu Tătaru. „Un ministru bun povestitor care ne vorbeşte despre cocoaşe si platouri”

„Nu este însă cazul! Ministerul Sănătaţii de acum este un dezastru. Un dezastru. Aparenţele sunt salvate de un ministru bun povestitor care ne vorbeşte des în media plătita bine de Guvern despre cocoaşe şi platouri şi care în ultimele 6 luni ne-a spus că totul e sub control în spitale, dar că romanii nu poartă mască.

De fapt, o astfel de mişcare nu ar duce nicicum la depolitizare şi profesionalizare, ci la numiri (sau concursuri aranjate de) PNL peste tot”, a mai precizat Voiculescu.

Vlad Voiculescu: „Năravul PSD si PNL a fost acelasi, de 30 de ani încoace”

„Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba. Iar năravul… năravul PSD şi PNL a fost acelaşi, de 30 de ani încoace. Doar anul asta, domnul Tătaru şi PNL, profitând de starea de urgenţă care aducea de facto spitalele sub MS, au făcut numiri precum:

– chelner (sau şef de sală) la spital la Câmpeni (Alba) – de la PNL
– antreprenor pompe funebre (de succes, înţeleg) la Piatra Neamţ – de la PNL
– condamnat penal la Craiova – de la PNL
– consilier local PNL la Baia Mare”, a mai scris Vlad Voiculescu.


loading...
Partenerii noștri