Vlad Voiculescu îi atacă furibund pe Nicuşor Dan şi Orban: “Fix ca Firea şi PSD!”

Vlad Voiculescu vine cu un atac dur la adresa premierului Ludovic Orban şi a primarului Capitalei Nicuşor Dan. Viceprimarul Bucureștiului critică dur promovarea televizată a stadionului Steaua, inaugurat de cei doi.

29 nov. 2020, 21:47
Vlad Voiculescu îi atacă furibund pe Nicuşor Dan şi Orban: “Fix ca Firea şi PSD!”

Vlad Voiculescu desfiinţează prin intermediul unui mesaj publicat pe contul de Facebook promovarea televizată a inaugurării stadionului Steaua, pe care a numit-o ”campanie electorală mascată și ilegală”.

Vlad Voiculescu: “Fix ca Firea şi PSD!” Viceprimarul Capitalei, dezamăgit de campania făcută de Orban

”Campanie electorală mascată și ilegală din bani publici: reclamă cu marile realizări ale guvernului (prin Compania Națională de Investiții). Ce rușine! Fix ca Firea și PSD! Ce rușine!”, a fost mesajul lui Vlad Voiculescu, la care a atașat înregistrarea video a unei știri.

Noul complex sportiv Steaua a fost inaugurat în sfârşit inaugura. La evenimentu au luat parte premierul Ludovic Orban, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, dar și ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan.

Declaraţia făcută de Nicuşor Dan la inaugurarea stadionului din Ghencea: Vă promit că nu vom mai pierde baze sportive

„Eu, ca primar, pot să vă promit că nu vom mai pierde baze sportive, pentru că în ultimii ani s-au construit câteva, dar s-au pierdut mai multe. Pot să vă promit că în Bucureşti nu vor mai dispărea baze sportive.

Nu pot să nu vă spun că am o nostalgie după fostul stadion Ghencea. Am fost aici în ’87, eram elev în lotul de matematică şi am fost la România – Spania, 3 – 1. Însă asta e direcţia în care merge lumea şi, cum a spus constructorul, nu este doar un stadion, este un complex sportiv, în care o să aibă loc de antrenament, şi chiar de cazare, mai multe discipline sportive. Asta este direcţia în care va merge Bucureştiul şi România”, a subliniat edilul general.

Anunţul făcut de primarul Sectorului 6: Stadionul Steaua, deschis ca spaţiu de promenadă

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, susţine că, după recepţia lucrărilor la Complexul Steaua, va discuta cu Ministerul Apărării pentru a-l deschide pentru public, ca spaţiu de promenadă.

Edilul este de părere că acest complex sportiv a fost „de trei ori mai ieftin decât Stadionul Naţional, făcut de trei ori mai repede, de un consorţiu de firme româneşti”.

„Şi adaptat pentru multe discipline sportive. E bine. Ştiţi, eu am crescut în zonă. Fostul stadion va fi mereu în inima mea, dar abia aştept performanţa, noi generaţii de aur pe acest stadion”, conchide edilul.

Citeşte şi: Nicuşor Dan explică de ce nu a fost ales Vlad Voiculescu viceprimar al Capitalei. Când are loc prima şedinţă a CGMB