Marcel Ciolacu: „Le transmit domnilor Barna și Simion că miza cea mai importantă este VOTUL din Parlament care să determine căderea Guvernului Cîțu”

Preşedintele PSD invită toate formaţiunile politice să aducă îmbunătăţiri moţiunii de cenzură prin care să fie înlăturat Guvernul Cîţu: "Prioritatea noastră trebuie să fie stoparea degradării accelerate a nivelului de trai, pe fondul creșterii masive a prețurilor la energie, alimente și medicamente".

03 sept. 2021, 12:44
Marcel Ciolacu: „Le transmit domnilor Barna și Simion că miza cea mai importantă este VOTUL din Parlament care să determine căderea Guvernului Cîțu”

Marcel Ciolacu face apel la toate formaţiunile politice. „Invit oficial toate formațiunile politice și toți parlamentarii care își doresc înlăturarea actualului guvern să contribuie cu modificări sau completări la moțiunea propusă de PSD, având în vedere că aceasta este singura variantă care a fost prezentată public și care beneficiază de numărul de semnături necesar pentru inițierea procedurii parlamentare.
Le transmit domnilor Barna și Simion că miza cea mai importantă în acest moment NU este textul sau autorul moțiunii, ci VOTUL din Parlament care să determine căderea Guvernului Cîțu. Prin urmare, așa cum am spus aseară, PSD va vota o eventuală moțiune de cenzură USR-AUR dacă cele două partide vor avea semnăturile necesare pentru a fi depusă.
Fac un apel la toate partidele parlamentare să urgenteze procedurile constituționale pentru încheierea cât mai rapidă a acestei crize guvernamentale. Oamenii au probleme majore care trebuie rezolvate, nu vor ca politicienii să-și piardă vremea cu tot felul de crize politice repetate.

Florin Cîţu pregăteşte scoaterea de la guvernare a USR-PLUS: „Orice negociere cu PSD înseamnă a negocia împotriva românilor”

Prioritatea noastră trebuie să fie stoparea degradării accelerate a nivelului de trai, pe fondul creșterii masive a prețurilor la energie, alimente și medicamente. De aceea, este nevoie de instalarea cât mai rapidă a unui guvern legitim care să pună capăt dezastrului economic și social provocat de actuala echipă guvernamentală”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Invit oficial toate formațiunile politice și toți parlamentarii care își doresc înlăturarea actualului guvern să…

Posted by Marcel Ciolacu on Friday, September 3, 2021

Marcel Ciolacu: De ce să fac blat cu Iohannis? Pe ce să fac blat

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că autorul moral al scandalului din coaliţia de guvernare este preşedintele Klaus Iohannis care a adunat „nişte perdanţi” pe care i-a pus să facă un Guvern. Ciolacu a precizat că, în momentul în care PSD va avea 234 de semnături pe moţiune, o va depune în Parlament şi că reprezentanţii USR PLUS „nu se folosesc de PSD ca să îşi negocieze ei nemerniciile lor din Guvern şi funcţiile lor”.

Marcel Ciolacu desfiinţează coaliţia de guvernare: Acest Guvern s-a transformt în bâlci. E un bazar unde fiecare schimbă pentru interesul lui! – EXCLUSIV
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu are „pe ce” să „facă blat” cu preşedintele Klaus Iohannis pentru ca Florin Cîţu să rămână premier şi că şeful statului nu are ce să îi ofere mai mult decât i-au oferit românii.

„Nu îmi aduc aminte să mă fi urcat băut la volan. Nici măcar nu mi-a trecut prin cap. De ce nu urcă toţi românii? Am cerut la Biroul Permanent să bage pe ordinea de zi, fără penali în funcţii publice, să intre legea la Senat şi penalul strategic organizează referendumul în 30 de zile. Vă daţi seama la ce nivel a adus Iohannis România? Ce blat să am eu cu domnul Iohannis? Ce să îmi facă mie domnul Iohannis? Cu ce să mă şantajeze? Trăiesc din salariu, ghinion! Am o familie normală, nu trec pe roşu. De doi ani sunt şeful ciumei roşii. M-au căutat şi pe mine, nu am probleme, am un copil de excepţie. Ce să fac? Nu am probleme. Ce să fac? De ce să fac blat? Să îl ţin pe Cîţu?”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV, joi seara, după ce a fost întrebat dacă face blat cu preşedintele Klaus Iohannis, pentru susţinerea lui Florin Cîţu în funcţia de premier.


loading...
Partenerii noștri