Vlad Voiculescu îl demolează pe Florin Cîţu pe tema campaniei de vaccinare. Liderul USR PLUS Bucureşti loveşte indirect şi în ministrul Sănătăţii: Nenorocirea e că sunt degeaba!

Vlad Voiculescu a venit cu un mesaj acid la adresa premierului Cîţu în ceea ce priveşte eşecul campaniei de vaccinare contra coronavirusului.

26 iul. 2021, 14:46
Vlad Voiculescu îl demolează pe Florin Cîţu pe tema campaniei de vaccinare. Liderul USR PLUS Bucureşti loveşte indirect şi în ministrul Sănătăţii: Nenorocirea e că sunt degeaba!

Vlad Voiculescu îl demolează pe Florin Cîţu. Fostul şef din Sănătate o atacă, indirect, şi pe Ioana Mihăilă având în vedere că este implicată, de asemenea, în procesul de imunizare al românilor.

Vlad Voiculescu îl demolează pe Florin Cîţu pe tema campaniei de vaccinare. Liderul USR PLUS Bucureşti loveşte indirect şi în ministrul Sănătăţii

„Campania de vaccinare este un succes” – de câte ori l-ați auzit pe domnul Cîțu spunând asta la fiecare ieșire publică de până acum câteva luni? În ultima vreme nu l-ați mai auzit, așa-i?

„Succesul” de ieri al campaniei de vaccinare a însemnat ieri, de pildă, o medie de cca. 14 vaccinări pe fiecare centru de vaccinare. Dacă ne uităm doar la cei care acum au venit pentru prima doză de vaccinare, suntem la vreo 8-9. Restul au venit pentru rapel.

A fost duminică, să zicem. Dar și în zilele săptămânii suntem pe la vreo 20-25 de vaccinări pe centru, jumătate la prima doză, jumătate la rapel. Muncă de 1-2 ore adică, maximum. În rest…
Cei mai antreprenori dintre voi probabil că vă gândiți deja la costuri. Sunt enorme (zeci sau sute de euro per vaccinare) dar nenorocirea e că sunt degeaba. Nota de plată pentru politizarea și militarizarea vaccinării va veni însă abia mai târziu, în vieți omenești și în restricții care altfel nu ar fi fost necesare.

Campania de vaccinare care a plecat cu șireturile legate de esențiali și s-a înecat mai apoi în campania internă a lui Cîțu în PNL, trebuie să schimbe urgent viteza. O poate face la nivel național doar prin implicarea bisericilor, a primarilor și a școlilor.”,a  declarat Vlad Voiculescu, pe contul personal de Facebook.

În ciua ameninţărilor cu restriciţii, tot mai puţini români se vaccinează. În ultimele 24 de ore, sub 5000 de români au decis să-şi administreze prima doză. Premierul Florin Cîţu anunţa o ţintă de vaccinare de 5 milioane de români la 1 iunie 2021, dar acest lucru riscă să nu s eproducă nici la 1 august.

Doar aproape 8.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care peste 4.700 cu prima doză, conform statisticii realizate de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

7.987 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. În total, 4.788.800 de români au schema completă de la începutul campaniei.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu, mesaj pentru Florin Cîţu: „Îmi place cum peneliştii se înfoaie acum în alegeri”