Alegeri PNL Timişoara. Alin Nica, preşedinte interimar PNL Timiş, condamnă acţiunile în forţă din ziua votului pentru şefia filialei: „O pată pe obrazul PNL. Îi recomand lui Orban să fie mai atent cu cine se asociază”

Preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, i-a transmis lui Ludovic Orban că acţiunile în forţă din ziua votului pentru şefia PNL Timişoara reprezintă o pată pe obrazul PNL.

31 iul. 2021, 16:51
Alegeri PNL Timişoara. Alin Nica, preşedinte interimar PNL Timiş, condamnă acţiunile în forţă din ziua votului pentru şefia filialei: „O pată pe obrazul PNL. Îi recomand lui Orban să fie mai atent cu cine se asociază”

Alegeri PNL Timişoara. Într-o postare pe Facebook, Nica i-a recomandat lui Orban să fie atent cu cine se asociază. Totodată, a dat asigurări că lucrurile vor reintra pe făgaşul normal.

Acţiunile de forţă instrumentate astăzi de gruparea bătăuşilor Orban – Ambruş – Chira în Timişoara reprezintă o pată pe obrazul PNL. Îi recomand lui Ludovic Orban să fie mai atent cu cine se asociază pentru că persoanele cu comportament interlop nu au ce căuta într-un partid liberal. Legat de statutul PNL, e bine că Ludovic Orban îl apară, dar şi mai bine ar fi să-l citească înainte să acţioneze„, a scris Alin Nica pe pagina de Facebook.

Alegeri PNL Timişoara. Alin Nica invocă „apucăturile nefireşti” manifestate de unii membri PNL

Nica subliniază faptul că „apucăturile nefireşti” manifestate de unii membri PNL la alegerile pentru şefia PNL Timişoara nu au nimic de-a face cu valorile partidului.

Citeste si Marcel Ciolacu, tir de insulte la adresa liberalilor, după scandalul de la alegerile PNL Timişoara: „Voi sunteți …

Comportamentele total condamnabile manifestate azi de gruparea Ambruş – Chira nu au nicio legătură cu valorile PNL şi nici cu spiritul democratic care a consacrat Timişoara. Aceşti indivizi au adus un prejudiciu de imagine imens organizaţiei PNL Timişoara care se va repara în timp, cu eforturi mari şi susţinute. Niciun liberal de bună-credinţă nu poate gira asemenea apucături nefireşti„, a mai scris Alin Nica.

Liderul interimar al PNL Timiş a dat asigurări că organizaţia municipală are o conducere legitim aleasă după Conferinţa de sâmbătă şi că totul va reveni la normal.

Alegerile PNL Timişoara au avut loc, avem o conducere legitim aleasă pentru următorii 4 ani. În ciuda zgomotului de fundal, vă asigur că totul va reintra curând în normal pentru că avem foarte multe lucruri bune de făcut pentru timişoreni„, a mai scris Nica pe Facebook.

Citeste si Eugen Teodorovici, ironii şi replici acide la adresa premierului „Nu ştiu”: …

Reamintim că în cursa pentru şefia PNL Timişoara au rămas doar doi candidaţi din cei 17 înscrişi, viceprimarul municipiului Timişoara Cosmin Tabără şi deputatul Claudiu Chira.

Scandalul din ziua votului a început în momentul în care s-a aflat că regula pentru acces este aceea ca participanţii la conferinţa de alegeri să fie înregistraţi şi să primească o brăţară pentru a putea să voteze, iar cei care nu sunt pe convocator n-au putut pătrunde în incintă.

Nemulţumirile acestora aud egenerat în îmbrânceli, iar forţele de ordine s-au văzut nevoite să intervină.