Vlad Voiculescu: „Lucrurile nu mai pot continua ca până acum, la nivel guvernamental. USR PLUS va fi parte a unei schimbări reale.

Liderul PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, a vorbit luni seara, într-o conferinţă de presă, de un restart pe scena politică românească, după alegerile parlamentare din 6 noiembrie, anunţând că alianţa din care face parte va intra la guvernare cu intenţia de a schimba total lucrurile.

07 dec. 2020, 17:41
Vlad Voiculescu: „Lucrurile nu mai pot continua ca până acum, la nivel guvernamental. USR PLUS va fi parte a unei schimbări reale.

Vlad Voiculescu a reafirmat dorinţa USR PLUS de a intra la guvernare de pe poziţie de forţă. „Vom fi parte a unei schimbări reale. Lucrurile nu pot continuă că până acum la nivel guvernamental. O schimbare reală poate fi făcută doar de o echipă nouă, cu oameni asumați, responsabili, cu oameni care pot să facă schimbarea.

Citeşte şi Senatorul USR Florina Presadă cere demisii la vârful USR-PLUS: „Barna, Năsui, Ghinea, Voiculescu, aroganţa voastră şi nepotismul ne-au adus aici”

În următorii patru ani vrem să facem campanie electorală prin faptele noastre. Suntem prima forță politică din bucurești.

Alianță USR PLUS de acum are puțin de-a face cu USR-ul din 2016.. Alianța USR PLUS este o forță politică consolidată, care are capacitatea de a guvernamenta. În 2024 vrem să fim principală forță politică din România”, a spus Vlad Voiculescu, într-o conferinţă de presă.

Conform rezultatelor parțiale transmise luni de Biroul Electoral Central, în urma alegerilor parlamentare 2020 Alianța USR-PLUS a obținut 15,89% din voturi.

Senatorul USR Florina Presadă le ceruse, luni, într-o postare pe Facebook, demisia conducerii USR-PLUS, spunând că alianța a înregistrat un scor dezastruos la alegerile parlamentare de duminică din cauza nepotismului şi a luptei interne pentru funcţii aduse de cei nominalizaţi în sânul Alianţei. „Domnilor Barna, Năsui, Ghinea, Voiculescu și cei care sunteți în această gașcă, aroganța voastră și nepotismul ne-au adus aici! Absenteismul tot de aici ni se trage, nu numai rezultatul electoral mic. Alegătorii noștri și românii ne-au citit, nu îi putem păcăli cu vorbe goale! Ăsta e rezultatul politicii voastre de gașcă, bazată pe suspendări și excluderi, pe marginalizarea oricărei voci critice și promovarea oamenilor loiali găștii de la conducere, fără niciun fel de interes pentru oameni și alegători. Încercați o minimă asumare, domnilor, măcar în ultimul ceas. Din respect pentru români, pentru alegători. Partidul ăsta nu e al vostru sau al meu, e al lor!”, a scris Florina Presadă.

Ea spune că aceste alegeri au fost pierdute de USR-PLUS, nu câștigate de PSD sau PNL și că votanții USR-PLUS vor un alt fel de politică, meritocratică, neputând fi păcăliţi uşor.

 


loading...
Partenerii noștri