Vlad Voiculescu, mesaj dur pe Facebook: „Ionuţ aştepta un transplant pulmonar. Nu îl mai aşteaptă, Ionuţ a murit”

Fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Cioloş, Vlad Voiculescu a fost audiat în cazul medicului Mihai Lucan, acuzat, între altele, de tentativă de omor. Voiculescu a postat de curând, pe pagina sa de Facebook, drama prin care un tânăr a trecut.

RomaniaTV.net
15 ian. 2018, 16:10

Este vorba despre un transplant pulmonar, care nu a venit, iar pacientul care avea, totuşi, un licăr de speranţă, a murit. 

„Ionuţ a aşteptat un transplant pulmonar. Nu îl mai aşteaptă… Ionuţ a murit. A fost unul dintre cei 4 români care au pierdut lupta anul trecut, nemaiavând şansa de a merge la tratament acolo unde aproape 40 români au primit o nouă şansă la viaţă până anul trecut, alături de pacienţi din Austria, Ungaria, Croaţia, Bulgaria, Polonia, Cehia, Slovacia, etc”, este postarea fostului ministru pe pagina sa de Facebook.

Curtea de Apel Bucureşti a decis vineri definitiv ca medicul Mihai Lucan, cercetat de DIICOT într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane de lei, să fie plasat în arest la domiciliu. Medicul Mihai Lucan a declarat, vineri, în faţa judecătorilor că nu este procesul său, ci cel al medicinei româneşti.

Citeşte şi Medicul Mihai Lucan, plasat în arest la domiciliu. Decizia instanţei este definitivă