Vlad Voiculescu nu este la prima abatere: fără mască, la mică distanţă de o colaboratoare, într-o videoconferinţă cu miniştrii sănătăţii din UE

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a apărut fără mască de protecție în timpul unei videoconferințe cu ministrii sănătății din UE, numai că el nu era singur în birou, ci se afla la nici un metru de o colaboratoare care apare în imagini, ea purtând însă mască.

02 apr. 2021, 16:10
Vlad Voiculescu nu este la prima abatere: fără mască, la mică distanţă de o colaboratoare, într-o videoconferinţă cu miniştrii sănătăţii din UE

Vlad Voiculescu fără mască. Videoconferința a avut loc pe 16 martie. În timpul acesteia, Vlad Voiculescu a vorbit despre măsurile luate de Guvern pentru combaterea pandemiei, remarcând chiar importanța purtării măștii.

„Dacă ne uitam la răspândirea virusului, acesta este la un nivel mediu și e important pentru noi să aplicăm măsurile care să prevină creșterea accelerată în continuare. Există acest risc. Iar pentru a continua majoritatea activităților și conduita în condiții de siguranță a acestora este necesar un comportament individual prudent în ceea ce privește mobilitatea, interacțiunea însoțită în permanentă de respectarea măsurilor inividuale de protecție, măști și nu numai. Acestea sunt necesare pentru a reduce transmisia în cadrul comunităților și fără ele suntem într-un pericol real”, a spus el, relatează Hotnews.

În înregistrarea videoconferinței apar și alți ministri UE fără mască, însă aceștia apar singuri în cadru.

Vlad Voiculescu, făcut praf de PSD: „Un singur cuvânt: Demisia”

„Ministrul USR-PLUS, Vlad Voiculescu, ne-a făcut de râs la nivel european. După ce a crezut că îi păcălește pe ceilalți miniștrii europeni ai sănătății, invocând probleme tehnice deși nu urmărea de fapt ședința, Voiculescu a greșit și tema discuțiilor. Toți ceilalți miniștrii au vorbit pe scurt de Planul European privind Combaterea Cancerului, tema reuniunii, în timp ce Voiculescu a vorbit mult și degeaba despre pandemie, subiect ce era programat pentru a doua zi.

De aceea nu contăm la Bruxelles. Acesta este motivul pentru care pierdem oportunități europene de finanțare în contextul pandemiei. Din cauza unor astfel de oameni incapabili nu avem proiecte serioase pe sănătate din bani europeni prin PNRR sau programul EU4Health. Un singur cuvânt: Demisia”, au transmis reprezentanții PSD.

Citeşte şi: Medicul Vasi Rădulescu a găsit soluţia pentru stoparea pandemiei: „Faci lockdown pentru 60 de zile şi vaccinezi 14 milioane de locuitori”