Vlad Voiculescu şi-a botezat fetița. Imagini de la evenimentul unde Mircea Cărtărescu și Ioana Nicolaie au fost nași

Vlad Voiculescu şi-a botezat fetița. Fostul ministru al Sănătății și iubita lui, jurnalista Laura Ștefănuț, au devenit, pe 14 ianuarie, fericiții părinți ai Clarei-Maria. La mai bine de jumătate de an, cei doi au organizat, restrâns, creștinarea fetiței.

21 aug. 2022, 11:19
Vlad Voiculescu şi-a botezat fetița. Imagini de la evenimentul unde Mircea Cărtărescu și Ioana Nicolaie au fost nași

Vlad Voiculescu şi-a botezat fetița. Evenimentul a fost unul extrem de discret, slujba având loc la Biserica Franceză, și a fost oficiată de preotul paroh Francisc Doboș. Printre invitați s-au aflat Marius Manole, pe Anca Dragu și Claudiu Năsui.

Vlad Voiculescu şi-a botezat fetița

Potrivit imaginilor publicate de Mediaflux.ro, fostul ministru al Sănătății și iubita lui au ales să poarte ținute casual, cu notă elegantă. Laura a avut o rochie albă, lejeră, accesorizată cu o floare la mână.

Și nașii, Mircea Cărtărescu și Ioana Nicolaie, au fost o prezență elegantă la ceremonie, însă la fel de discretă.

După ceremonia religioasă, participanții au fost invitați la un restaurant din apropiere, Mercato Kultur, pentru o petrecere deloc pretențioasă, pe terasă, potrivit sursei menționate mai sus.

Citește și: Vlad Voiculescu, scrisoare pentru colegii din USR în contextul posibilei plecări a lui Cioloş: „Niciunul dintre reprezentanţii noştri în Parlament, consiliul general sau consiliile de sector nu pleacă”

Vlad Voiculescu, ieşire nervoasă la adresa Patriarhului Kiril

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care foloseşte un limbaj foarte dur la adresa Patriarhului Kiril, pe care îl numeşte „porc bătrân însetat de sânge”.

Capul Bisericii Ortodoxe din Rusia, patriarhul Kirill, a cerut duminică populației să se ralieze în jurul autorităților statului, transmite Reuters.

Dumnezeu să ne ajute să ne unim în această perioadă dificilă pentru Patria noastră, inclusiv în jurul autorităților”, a spus Kirill, în vârstă de 75 de ani, citat de agenția de știri Interfax, la o predică ținută la Moscova. Duminică, Patriarhul rus a declarat că, odată ce populația se va uni în jurul autorităților, „va exista o solidaritate autentică și capacitatea de a respinge dușmanii atât externi, cât și interni…”.

E greu să găsești adjective sau corespondent în lumea animalică pentru așa ceva dar cuvintele de mai sus mi-au adus aminte cum acum mulți ani am văzut cum după tăierea porcului, porcii rămași s-au năpustit să bea din sângele rămas pe caldarâmul cotețului (…)”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.