Vlad Voiculescu şi-a făcut publică diploma de studii obţinută la prestigioasă universitate din străinătate

Vlad Voiculescu şi-a făcut publică diploma eliberată de Vienna University of Economics and Business, din Austria, precum şi un atestat privind echivalarea ei cu o diplomă de master în domeniul administrării afacerilor.

09 feb. 2021, 22:15
Vlad Voiculescu şi-a făcut publică diploma de studii obţinută la prestigioasă universitate din străinătate
Vlad Voiculescu şi-a făcut publică diploma de studii obţinută la prestigioasă universitate din străinătate

Vlad Voiculescu şi-a făcut publică diploma de studii obţinută la prestigioasă universitate din străinătate. Ministrul Sănătăţii a publicat pe Facebook atât diploma de studii eliberată de Vienna University of Economics and Business, din Austria, cât şi un atestat privind echivalarea ei cu o diplomă de master în domeniul administrării afacerilor.

Vlad Voiculescu şi-a făcut publică diploma de studii obţinută la prestigioasă universitate din străinătate

Documentul de atestare are sigla Centrului Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale şi a fost eliberat în ianuarie 2016 de directorul Gabriela Marilena Leţcai.

„În baza O.M.E.C.Ş. nr. 5269/2015 şi a avizului de legalitate nr. 1138 acordat de către Direcţia Generală Juridic la data de 15.01.2016, se atestă că diploma de studii, eliberată de Vienna University of Economics and Business, Republica Austria, la data de 04.10.2011, domnului Vasile-Voiculescu Vlad, se echivalează cu diplomă de master (ciclul II) în domeniul administrarea afacerilor, specializarea administrarea afacerilor. Prezentul atestat cuprinde şi ciclul de licenţă pentru care nu i s-a eliberat o diplomă distinctă, conferă aceleaşi drepturi cu absolvenţii instituţiilor de învăţământ superior similare, acreditate, din România şi este valabil cu prezentarea diplomei menţionate mai sus în original”, precizează documentul citat.

Citeşte şi Vlad Voiculescu aruncă bomba: În momentul acesta avem mai puţine paturi de arşi decât în 2016

Ministrul Sănătăţii şi-a depus declaraţia de avere, la două săptămâni după termenul legal. Nu a câştigat niciun ban în 2020

După ce din declaraţia de avere a lui Ludovic Orban reieşea că, înainte să ajungă premier, se descurca cu un venit de 3.000 de lei pe lună, iar primarul Timişoarei, Dominic Fritz, declara că în 2020 a trăit din împrumuturi acordate de prieteni, ministrul Sănătăţii declară că nu a avut niciun venit în anul 2020.

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, şi-a depus joi, 4 februarie, declaraţiile de avere şi interese, la aproape două săptămâni după termenul legal. Voiculescu are două terenuri în intravilanul comunei Brăneşti din Dâmboviţa şi un „spaţiu de producţie” de 109 metri pătraţi în aceeaşi localitate.

Citeşte şi Vlad Voiculescu, atacat din toate părţile. Alexandru Rafila: „Nu am văzut soluţii, am văzut doar scuze”

Ministrul nu deţine o maşină. În schimb, acesta are economii în câteva conturi, în total 31.224 euro şi 52.742 de lei. Voiculescu a trecut şi trei sume „cash”: 9400 de euro, 2000 de dolari şi 2500 de lei. Ministrul Sănătăţii deţine acţiuni la Erste Bank în valoare de 28.100 de lei şi a acordat un împrumut de 222.700 de lei. La capitolul datorii, Voiculescu are un credit de 6011 euro la Erste Bank, contractat în 2015.