Vlad Zamfirescu, director interimar la „Bulandra”: Managementul unui instituţii cu această anvergură, o provocare de cu totul alt nivel

Vlad Zamfirescu este noul director interimar al Teatrului "Bulandra". Numirea lui a venit ca urmare a tensiunilor din interiorul instituţiei, actorii fiind nemulţumiţi de "măsuri nocive" din partea fostului director interimar Catinca Nistor. Ei i-au cerut, într-o scrisoare deschisă, primarului să intervină.

RomaniaTV.net
13 aug. 2020, 06:53
Vlad Zamfirescu, director interimar la „Bulandra”: Managementul unui instituţii cu această anvergură, o provocare de cu totul alt nivel

„Această poziţie, chiar şi interimară, este o pălărie foarte mare pentru care, foarte cinstit, nu mă consider cu adevărat pregătit. Evident, mă onorează, dar am primit-o cu multă prudenţă şi doar pentru că decizia a venit ca urmare a consultării actorilor teatrului”, a scris Vlad Zamfirescu într-o postare pe Facebook. 

„Sunt de peste 20 de ani actor al Teatrului Bulandra, am înfiinţat şi condus mai bine de 10 ani o asociaţie culturală independentă care a produs zeci de proiecte, dar managementul unui instituţii cu anvergura Teatrului Bulandra reprezintă o provocare de cu totul alt nivel”, a mai spus Vlad Zamfirescu.

„În perioada în care voi exercita această poziţie – teatrul nostru are nevoie cât mai curând de o conducere definitivă, validată de un concurs – mă voi baza pe întreaga familie Bulandra (artişti, echipa tehnica şi administrativă) pentru a lua, împreună, decizii simple, corecte şi transparente în beneficiul Teatrului şi al publicului care ne-a fost şi ne este mereu alături”, a mai precizat Zamfirescu.