Vlădan, înainte de a scoate arma şi de a trage: „Lasă că vă arăt eu vouă!”

Gheorghe Vlădan, autorul atacului armat de la salonul de cosmetică din zona Perla din Bucureşti, ar fi ameninţat, înainte de a împuşca mortal două persoane, între care şi pe soţia sa, şi de a răni alte şase persoane, strigând "Lasă că vă arăt eu vouă!", aşa cum reiese din decizia de arestare.

RomaniaTV.net
08 mart. 2012, 14:56
Vlădan, înainte de a scoate arma şi de a trage: „Lasă că vă arăt eu vouă!”

Judecătorii Tribunalului Bucureşti care au decis arestarea lui Gheorghe Vlădan afirmă, în motivare, că „inculpatul” a intrat în salonul de cosmetică luni după-amiază, în jurul orei 17.30.

„În imediata apropiere a casieriei, victima B. M. (Mariana Bendre, casiera unităţii, n.r.) a încercat să îl oprească, cerându-i, pe un ton împăciuitor, să nu mai deranjeze”, susţin judecătorii.

Sesizând prezenţa bărbatului, soţia acestuia, Florina Vlădan, s-a apropiat şi l-a rugat, la rândul ei, să nu mai facă scandal în prezenţa clienţilor, mai scriu judecătorii

„Imediat, inculpatul s-a îndepărtat, afirmând ceva de genul «Lasă că vă arăt eu vouă!», a dus mâna la spate şi a scos de sub geacă un pistol, cu care a început să tragă în toate direcţiile”, afirmă instanţa în decizia de a-l aresta preventiv pe Vlădan.

Gheorghe Vlădan, autorul atacului armat de la salonul cosmetic de la Perla, a cerut instanţei, în procesul privind arestarea sa, internarea într-un centru psihiatric în loc de privarea de libertate solicitată de procurori, el susţinând că regretă fapta şi că „nu asta a fost intenţia lui”.

Avocatul autorului atacului armat de la salonul de cosmetică din zona Perla, Gheorghe Vlădan, ar fi intrat în depresie din cauza datoriilor acumulate şi a restanţelor la creditele bancare, consecinţe directe ale scăderii salariului, a susţinut avocatul acestuia în procesul privind arestarea lui.