Vladimir Drăghia, după operaţie: „N-am mai fost anesteziat general, așa că am cam avut emoții, recunosc”

Vladimir Drăghia nu a fost chemat la Survivor All Stars 2024, aşa că şi-a făcut timp pentru o operaţie de deviaţie de sept pe care o avea pe lista de aşteptare.

23 ian. 2024, 18:58
Vladimir Drăghia, după operaţie: „N-am mai fost anesteziat general, așa că am cam avut emoții, recunosc”

Vladimir Drăghia a fost operat şi face un apel la donaţii pentru extinderea secției de cardio chirurgie de la Spitalul Marie Curie. „Ieri am fost operat pentru deviația de sept. A fost o operație simplă, dar a necesitat anestezie generală. N-am mai fost anesteziat general, așa că am cam avut emoții, recunosc.
Totul e bine, sper ca de acum să pot respira normal. Altceva voiam să vă spun; extinderea secției de cardio chirurgie de la Spitalul Marie Curie are mare nevoie de susținerea noastră pentru a putea trata copiii cu afecțiuni cardiace.
Există o campanie foarte emoționantă pe tema asta, despre promisiunile pe care le facem copiilor, promisiuni care rămân pe hold cât cei mici sunt în operație, dar eu n-am avut inimă să intru mai mult în acest subiect.
Deci dacă puteți ajuta lunar cu 3 euro, trimiteți și voi un SMS cu textul LOVE la 8844.
Vă doresc să vă puteți ține promisiunile.” a scris Vladimir Drăghia pe Facebook.

Drama lui Vladimir Drăghia. A fost abandonat de tatăl său, la doar câteva luni: „Nu știu în ce măsură m-a afectat”

Vladimir Drăghia, revoltat că nu au fost chemați și ei la „Survivor All Stars”: „E de cocalari, nu te încadrezi”

„Survivor All Stars” se anunță a fi as-ul din mâneca PRO TV-ului, cel puțin în sezonul iarnă-primăvară 2024. Show-ul, care a debutat pe micile ecrane pe 16 ianuarie, reunește cei mai buni concurenți din sezoanele precedente, atât de la echipele Faimoșilor, cât și de la echipele Războinicilor. Din păcate, au fost uitate, intenționat sau nu, acasă, nume grele care s-au făcut remarcate de-a lungul competiției.

Vladimir Drăghia (37 de ani) a câștigat competiția „Exatlon“, pe 23 mai 2018, după ce a obținut mai multe voturi din partea publicului, în finala care a fost transmisă în direct de postul turcilor de la Kanal D. Zilele acestea, fostul înotător și-a exprimat regretul și supărarea că nu a fost invitat să participe de către cei de la Pro Tv la „Survivor All Stars”.

Vladimir Drăghia intră în ring alături de Cornel Păsat, în Gala RXF Star Edition. Ce alte vedete se vor duela în cușcă și cât de bine sunt plătite
„Genul de om care nu ar fi mers la Survivor România All Stars, dar s-a supărat că nu a fost invitat”, a fost mesajul transmis de către fostul câștigător al Exatlon, care a postat în mediul on-line o serie de poze cu fizicul său impecabil.

Fanii l-au susținut imediat și au fost de părere că Drăghia le-ar fi dat clasă tuturor concurenților aflați acum în Republica Dominicană.

„Dacă te duceai câștigai din nou”

„Nu meriți să mergi la o competiție de amatori!”

„E Survivor de cocalari, nu te încadrezi!”

„Din păcate, nu se mai încadrează pe latura sportivă acest show, ci mai mult pe scandal și victimizare. Nu ai fi fost un client bun”, au fost doar câteva din mesajele de susținere ale fanilor, la postarea acestuia.

Pentru a fi sigur că mesajul ajunge la urechile producătorilor din Pro Tv, Drăghia a etichetat în postare contul oficial al Survivor România de pe Instagram.

rău celuilalt, adică un rău vădit, orice alt joc de culise e cumva permis. Pentru că e un joc de strategie, Survivor! Nu se joacă doar pe traseu. Se joacă și în tabără, se joacă și la consiliu, se joacă peste tot. Non-stop se joacă! Totul e să știi cum să-i manevrezi pe restul!

Chiar îmi doresc o revanșă! Am plecat cu câștigătorul. Dan Ursa m-a scos pe mine, cel care a și câștigat. A scos pe toată lumea. Până la urmă puteam fi eu în finală.