Drama lui Vladimir Drăghia. A fost abandonat de tatăl său, la doar câteva luni: „Nu știu în ce măsură m-a afectat”

Drama lui Vladimir Drăghia. Este unul dintre actorii de succes al tinerei generații și urmărit de foarte mulți oameni pe rețelele de socializare. Din păcate, viața nu a fost întotdeauna dreaptă cu el, la doar câteva luni de la naștere, a fost abandonat de tatăl său biologic.

28 mart. 2023, 10:49
Drama lui Vladimir Drăghia. A fost abandonat de tatăl său, la doar câteva luni: „Nu știu în ce măsură m-a afectat”
Drama lui Vladimir Drăghia

Drama lui Vladimir Drăghia. Câștigătorul primei ediții Exatlon România nu l-a cunoscut niciodată pe tatăl său, dar cu toate acestea, golul din sufletul lui a fost umplut de omul cu care mama sa și-a refăcut viața și i-a devenit tată, în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Cu ce se ocupă soția lui Vladimir Drăghia. Alice le-a dat replica internauților care o critică că nu are „un job normal”: „Muncesc fără oprire”

Drama lui Vladimir Drăghia

Nu știu în ce măsură m-a afectat. Trebuie să spun că nu am simțit niciodată vreo lipsă. Mama mea și tatăl meu vitreg au făcut o treabă extraordinară în a mă face să mă simt iubit, respectat, întreg” a declarat Vladimir pentru Viva.ro.

Actorul a fost crescut de bunicii săi până la vârstă de șase ani, bunica sa fiind omul care l-a încurajat de fiecare dată. La 12 ani, Vladimir avea să părăsească orașul natal, pentru a se dedica pasiunii sale, de la acea vârstă: înotul de performanță. Deși, acest lucru ar fi putut să îl îndepărteze de mama sa, lucrurile nu au arătat deloc așa.

Cred că nu aș fi reușit mare lucru fără ajutorul ei, dar nici nu știu să fi cerut vreodată ajutorul. Cred că marele ajutor pe care mi l-a dat a fost să-mi insufle încredere în mine încă de când am fost mic, astfel încât să pot face lucrurile singur, fără ajutorul ei”, a mai declarat actorul.

Întâlnirea cu Alice Cavaleru avea să îi schimbe cu totul viața, întemeiându-și alături de aceasta familia mult visată. „Nu mai sunt de mult, nu mai sunt de mult nici văzut, nici sexy. Nici măcar nu mai primesc mesaje pe social media. Gata, e închis capitolul! Poate nevastă-mea, dar nici nevastă-mea nu mă mai vede sexy. Îți dai seama, de 7 ani în aceeași casă, al doilea copil. Ideea e să nu o deranjez prea tare, mă mulțumesc cu atât! Mai țin minte, dar nu chiar tot, că a fost o perioadă îmbibată de alcool și de tot felul de activități.

(N.r „Un băiat rău se cumințește’) Dacă dă de cineva care îl cumințește, sau le face cam toate tâmpeniile posibile, astfel încât să nu prea mai rămână de făcut și se satură. Îmi pare bine că am trecut prin perioada aia, pentru că acum nu prea mai am prea multe semne de întrebare!”, a mărturisit Vladimir Drăghia.