Vladimir Drăghia, prins beat la volan, a făcut semne obscene şi un scandal monstru

Actorul Vladimir Drăghia s-a îmbătat într-un club din Mamaia şi s-a urcat la volan. A fost prins de poliţişti beat criţă, a înjurat şi a făcut semne obscene echipei Neptun TV.

20 aug. 2016, 16:22
Vladimir Drăghia, prins beat la volan, a făcut semne obscene şi un scandal monstru

 Fostul protagonist al emisiunii „Burlacul” a avut parte de o noapte de pomină în stațiunea Mamaia. Chiar dacă a băut câteva pahare, actorul s-a urcat la volan. Spre nenorocul lui, polițiștii au oprit chiar mașina pe care o conducea, căci în noaptea de sâmbătă spre duminică (20 august) au fost foarte activi. Se desfășoară campania Litoral fără droguri, iar Drăghia a devenit, printr-o pură întâmplare, unul dintre cei controlați. A fost rugat să sufle în etilotest și așa s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,66 ml/l alcool pur în aerul expirat, notează cei de la reporterntv.ro.

Chiar dacă a fost prins cu mâța în sac, Vladimir nu s-a putut abține și a făcut un circ de zile mari, a început să înjure și să arate semne obscene la adresa reporterilor de la fața locului. Mai mult, s-a amuzat de mama focului alături de domnișoara brunetă din dreapta lui. Din cauză că a fost prins beat la volan, vedetei i s-a întocmit dosar penal.