Vladimir Klitschko a refuzat 100 de milioane de dolari. Boxerul n-a vrut să se bată cu fratele său

"I-am promis mamei noastre că niciodată nu mă voi bate cu fratele meu", a declarat campionul mondial de box Vladimir Klitscki, în cadrul emisiunii "The Dan Patrick Show", el adăugând a că şi-a ţinut promisiunea, în ciuda faptului că ambii fraţi au primit tentante oferte financiare pentru a se confrunta în ring.

06 feb. 2015, 16:14
Vladimir Klitschko a refuzat 100 de milioane de dolari. Boxerul n-a vrut să se bată cu fratele său

Don King, cel mai mare promotor din lumea boxului profesionist, a avut parte şi de refuzuri celelbre. El nu-şi va putea vedea niciodată împlinit unul dintre cele visurile sale măreţe, acela de a-i vedea în acelaşi ring, ca adversari, pe fraţii Vladimir şi Vitali Klitschko.

Citeşte şi KO-ul ANULUI. Lovitura BRUTALĂ cu care Klitschko L-A DISTRUS pe Pulev VIDEO

Semnează cu mine şi vei avea parte de lupte. Cu mine vei deveni bogat„, i-a spus Don King lui Vladimir Klitschko, pugilistul declarând în cadrul emisiunii „The Dan Patrick Show” că i-a fost oferită suma de 100 milioane dolari pentru a boxa împotriva fratelui său. „Nici pentru un miliard n-aş face asta. Banii nu sunt totul pe lumea asta. Îmi iubesc fratele şi i-am promis mamei noastre că nu ne vom bate„, a mai spus Vladimir Klitschko.

Vladimir Klitschko (38 ani) este încă activ pe ringul de box, în timp ce fratele său, Vitali, a abandonat activitatea profesionistă şi a devenit primar al Kievului.