Vladimir Plahotniuc a părăsit Republica Moldova

Haosul de la Chișinău e departe de a se fi încheiat. După ce partidul lui Vladimir Plahotniuc a predat puterea în mod pașnic prin demisia Guvernului Pavel Filip, presa din Moldova scrie că afaceristul a părăsit în grabă Moldova, de frica represaliilor la care ar fi putut fi supus de noua putere. Imediat după demisia guvernului Pavel Filip, a fost o adevărată aglomerație de chartere pe aeroportul din Chișinău. 

RomaniaTV.net
15 iun. 2019, 07:10
Vladimir Plahotniuc a părăsit Republica Moldova

Vladimir Plahotniuc a plecat pentu câteva zile din țară să-și vadă familia. Este informația publicată înr-un comunicat pe site-ul PDM, dar care nu a fost transmis pe mail-ul redacțiilor din Republica Moldova, anunţă Unimedia.

Serviciul de presă al formațiunii face și un „apel, pe această cale, să fie evitate speculaţiile şi informaţiile neverificate. Recent, cetăţenii au fost intoxicaţi cu o campanie de manipulare asemănătoare, când au fost publicate informaţii false despre starea sănătăţii sale. „

Comunicatul a fost publicat la 1.30, la mai multe ore după ce a fost o adevărată aglomerație de chartere pe aeroportul din Chișinău, imediat după anunțul PD că se retrage de la Guvernare.

Serviciul de presă al formațiunii nu menționează și locul unde a plecat Plahoniuc. Amintim că oficial, liderul PD este divorțat. Are 2 copii care de mai multă vreme locuiesc în Elveția. Acolo unde liderul PDM are mai multe proprietăți, printre care o vilă luxoasă chiar pe malul lacului Geneva.