Vladimir Putin a dat ordinul! Noua misiune pe care a încredințat-o Țarul de la Kremlin FSB-ului

Vladimir Putin încearcă din răsputeri să își mențină tronul la Kremlin. Marți, președintele rus a ținut un discurs propagandistic în Consiliul de Administrație al Serviciului Federal de Securitate (FSB), prin care le-a ordonat ofițerilor săi consolidarea activității de contraspionaj, instruit să lupte împotriva grupurilor de „sabotaj ucrainene”.

28 feb. 2023, 16:36
Vladimir Putin a dat ordinul! Noua misiune pe care a încredințat-o Țarul de la Kremlin FSB-ului
Noua misiune pe care a încredințat-o Țarul de la Kremlin FSB-ului

Noua misiune pe care a încredințat-o Țarul de la Kremlin FSB-ului. În cadrul întâlnirii sale cu FSB, Vladimir Putin a susținut că „trebuie să contracarăm acţiunile celor care vor să împartă Rusia”.

Citește și Militarii francezi, alungați de trupele ruse ale lui Vladimir Putin, din Africa. Emmanuel Macron, în alertă

Noua misiune pe care a încredințat-o Țarul de la Kremlin FSB-ului

De asemenea, Țarul de la Kremlin și-a instruit Serviciul de Securitate, „să creeze o barieră împotriva grupurilor de sabotori de la Kiev”, transmite RIA Novosti.

„Regimul de la Kiev foloseşte metode teroriste şi Rusia este conştientă de acest lucru”, a declarat Vladimir Putin în discursul său adresat consiliului de conducere al FSB, Serviciul de Securitate al Federaţiei Ruse.

Președintele rus a ordonat FSB-ului să își intensifice lucrările la graniţa ruso-ucraineană și să păstreze în permanenţă la vedere obiectele infrastructurii critice, locurile de şedere în masă a oamenilor, întreprinderile complexului militar-industrial şi complexul de combustibil şi energie.

Mai mult, țarul a transmis că își dorește dezvoltarea unui sistem regional de combatere a terorismului, inclusiv în noi regiuni, identificarea şi oprirea activităţilor celor care încearcă să divizeze şi să slăbească societatea şi să folosească separatismul, naţionalismul şi neonazismul.

De asemenea, liderul de la Kremlin le-a cerut ofițerilor FSB  să monitorizeze implementarea ordinului de apărare a statului, să acorde o atenţie deosebită securităţii economice şi luptei împotriva corupţiei.

„În ultimul an, numărul de astfel de crime a crescut, este evident că acest lucru este legat de încercările regimului de la Kiev de a folosi metode teroriste, suntem conştienţi de acest lucru, le-au folosit de mult timp în Donbass”, a explicat Vladimir Putin care a ținut să sublinieze faptul că Occidentul „aspiră să revigoreze celulele extremiştilor şi teroriştilor de pe teritoriul Federaţiei Ruse”.

Vladimir Putin vorbește din nou despre arma nucleară/

Pacea în Ucraina pare că este departe. În ultimele săptămâni, atât tabăra Joe Biden & Volodimir Zelenski a anunțat că va continua focurile, cât și Vladimir Putin. În acest context, liderul de la Moscova a ajuns să vorbească din nou, despre armele nucleare.

Vladimir Putin a ieșit cu noi declarații. Liderul de la Moscova a acuzat SUA că dorește să învingă Federația Rusă prin orice metodă. Astfel, utilizarea armelor nucleare nu mai reprezintă un scenariu imposibil.

„În condițiile de astăzi, când toate marile țări din NATO și-au declarat ca principal obiectiv principal să ne provoace o înfrângere strategică, astfel încât poporul nostru să sufere, așa cum spun ei, cum putem ignora capacitățile lor nucleare în aceste condiții?”. a declarat Putin la televiziunea de stat Rossiya 1, potrivit TASS.

Occidentul, potrivit lui Vladimir Putin, vrea să lichideze Rusia. „Ei au un singur scop: să desființeze fosta Uniune Sovietică și partea sa fundamentală – Federația Rusă”, a mai afirmat Putin.

Citește și Marcel Ciolacu, atac dur la adresa lui Putin la un an de la izbucnirea războiului din Ucraina: ”Nu ne vom lăsa niciodată descurajaţi de nişte criminali conduşi de idealuri greşite”