Vladimir Putin, dispariţie misterioasă pe acordurile melodiei „Fabricat în URSS”. Primele versuri sunt „Ucraina şi Crimeea, Belarus şi Moldova, totul este ţara mea!” VIDEO

Vladimir Putin a avut o apariţie impresionantă la spectacolul organizat, vineri, pe Stadionul "Luzhniki" din Moscova, pentru a sărbători cea de-a opta aniversare a anexării ilegale de către Rusia a Peninsulei Crimeea.

18 mart. 2022, 16:32
Vladimir Putin, dispariţie misterioasă pe acordurile melodiei „Fabricat în URSS”. Primele versuri sunt „Ucraina şi Crimeea, Belarus şi Moldova, totul este ţara mea!” VIDEO

Vladimir Putin, dispariţie misterioasă pe acordurile melodiei „Fabricat în URSS”. Primele versuri sunt „Ucraina şi Crimeea, Belarus şi Moldova, totul este ţara mea!”. Liderul de la Kremlin a salutat ceea ce Rusia numeşte „operaţiunea specială în Ucraina” şi a ţinut un scurt discurs în care a lăudat „curajul şi devotamentul soldaţilor”.

Vladimir Putin, dispariţie misterioasă pe acordurile melodiei „Fabricat în URSS”. Primele versuri sunt „Ucraina şi Crimeea, Belarus şi Moldova, totul este ţara mea!”

La un moment dat, preşedintele rus a dispărut de pe scenă, iar locul său a fost luat de cântăreţul Oleg Gazmanov care a cântat piesa de propagandă „Farbricat în URSS”, cu versurile de început „Ucraina şi Crimeea, Belarus şi Moldova, totul este ţara mea!”. Se pare că hackerii au sabotat discursul lui Vladimir Putin, iar difuzarea spectacolului pe canalele federale a fost întreruptă! În transmisia în direct, sunetul s-a pierdut. Rusia a replicat ulterior că ar fi fost o defecțiune tehnică!

Mii de ruşi sărbătoresc pe stadion anexarea Crimeei în 2014, în timp ce războiul din Ucraina este din ce în ce mai sângeros

Conform autorităţilor de la Moscova, peste 200.000 de persoane se aflau în incinta şi în jurul arenei pentru mitingul şi concertul care marchează cea de-a opta aniversare a anexării ilegale de către Rusia a peninsulei Crimeea.

Vladimir Putin ameninţă: „Ştim ce să facem în continuare, cu siguranță vom implementa toate planurile”