Vladimir Putin este din nou tată. Iubita preşedintelui Rusiei a născut de gemeni

Vladimir Putin este în culmea fericirii. Președintele Rusiei este tată de gemeni după ce iubita lui a născut pe 7 mai. Potrivit presei rusești, Alina Kabaeva este acum mamă de doi băieți.

RomaniaTV.net
14 mai 2019, 07:35
Vladimir Putin este din nou tată. Iubita preşedintelui Rusiei a născut de gemeni

Vladimir Putin a devenit în urmă cu aproape o săptămână tată de băieți. Iubita lui, Alina Kabaeva, o fostă gimnastă în vârstă de 36 de ani a născut gemeni, scrie publicația rusească Dom2Life.ru. Potrivit sursei menționate, tânăra a fost internată la Maternitatea Kulakov din Moscova. Iubita preşedintelui Vladimir Putin a fost supravegheată de cei mai buni doctori din instituția medicală unde a născut. Pe toată perioada internării, întreg etajul patru al Centrului de Obstetrică și Ginecologie Kulakov din Moscova a fost rezervat unei singure persoane, în timp ce ceilalți pacienți au fost transferați în alte saloane de la alte etaje.

Alina Kabaeva a primit titlul de campioană la gimnastică ritmică la jocurile olimpice din 2004 de la Atena. A activat de asemenea și în calitate de deputat în Duma de Stat a Rusiei în perioada 2007 – 2014.

Despre viața personală a sportivei nu se știe oficial nimic. Totodată, zvonurile precum că Kabaeva este iubita președintelui Rusiei, Vladimir Putin, au apărut încă în anul 2008.

Vladimir Putin mai are doi copii. Este vorba de două fete pe care le-a făcut cu fosta lui soție Lyudmila Putina.